Κάργας: «Πρωτόγνωρο αυτό που συμβαίνει»

Κάργας: «Πρωτόγνωρο αυτό που συμβαίνει»

Newsroom
Κάργας: «Πρωτόγνωρο αυτό που συμβαίνει»

bet365

Ο Γιάννης Κάργας του ΠΑΟΚ στάθηκε στις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν ελέω της διακοπής του πρωταθλήματος.

Με 4-1 επικράτησε σήμερα (28/11) ο ΠΑΟΚ της Ασντόντ, στο πρώτο του φιλικό επί κυπριακού εδάφους, όπου και θα πραγματοποιήσει μίνι προετοιμασία λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος. Κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά και εκεί στάθηκε ο Κάργας, μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ομάδα του Ισραήλ. «Είναι κάτι πρωτόγνωρο όλο αυτό με τη χειμερινή προετοιμασία εν μέσω της σεζόν. Είναι διαφορετικό και σίγουρα έχουμε χρόνο μεταξύ μας σε μια τέτοια περίοδο που σε διαφορετική περίπτωση δεν θα το είχαμε», σχολίασε αρχικά στη NOVA.

Και συνέχισε. «Στα τελευταία παιχνίδια η ομάδα κέρδιζε, δε δέχονταν γκολ. Οπότε αν πρέπει να κρίνουμε από αυτό το γεγονός νομίζω πως ήρθε σε κακή περίοδο για εμάς αυτή η διακοπή. Ομως και πάλι έχουμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε, να δώσουμε πράγματα στον προπονητή για τη συνέχεια και για το ποιους θα επιλέξει να αγωνιστούν στα επίσημα παιχνίδια. Το σημερινό φιλικό ήταν μια καλή προπόνηση, εμείς θέλουμε να κερδίζουμε για να έχουμε μια ανάλογη καλή συνέχεια».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα