Λουτσέσκου: «Είμαστε σε πολύ καλύτερο σημείο απο το καλοκαίρι»

Λουτσέσκου: «Είμαστε σε πολύ καλύτερο σημείο απο το καλοκαίρι»

Λουτσέσκου: «Είμαστε σε πολύ καλύτερο σημείο απο το καλοκαίρι»

bet365

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού, μετά το τέλος του φιλικού με την Ασντόντ, αναφερόμενος στην αγωνιστική εικόνα και την κατάσταση του ΠΑΟΚ στο ξεκίνημα της μίνι χειμερινής προετοιμασίας στην Κύπρο

Η φιλική αναμέτρηση με την Ασντόντ ήταν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Ραζβάν Λουτσέσκου να δώσει χρόνο συμμετοχής σε πολλούς ποδοσφαιριστές και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση της ομάδας εν μέσω της μεγάλης διακοπής των επίσημων υποχρεώσεων.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ:

Για το πλάνο της προετοιμασίας:

«Το πλάνο είναι πολύ απλό. Προπονήσεις και στο ενδιάμεσο ακόμα δύο φιλικά παιχνίδια, έτσι ώστε να μπορέσουμε να διατηρήσουμε ρυθμό και να δώσουμε λεπτά συμμετοχής στους παίκτες. Είναι σημαντικό και για τους ποδοσφαιριστές που έλειπαν, να επιστρέψουν να πάρουν λεπτά συμμετοχής. Από εκεί και πέρα θέλουμε να βελτιώσουμε και εμείς κάποια πράγματα, για να μπορέσουμε να διατηρήσουμε την εικόνα που δείξαμε στο τελευταίο κομμάτι του πρώτου γύρου».

Για τη διαφορετική εικόνα της προετοιμασίας, σε σχέση με το καλοκαίρι:

«Είναι κάτι που είναι φυσιολογικό, η ομοιογένεια έρχεται με τον χρόνο. Στην Ολλανδία χτίσαμε τις βάσεις, ήταν άλλα τα δεδομένα. Τώρα βρισκόμαστε σε πολύ καλύτερο σημείο, όσον αφορά τον τρόπο παιχνιδιού αλλά και την ατμόσφαιρα της ομάδας. Οπότε ο στόχος είναι να διατηρήσουμε και να βελτιώσουμε αυτή την εικόνα που έχουμε δείξει. Είναι διαφορετική η κατάσταση αυτή τη στιγμή. Το καλοκαίρι μπορούσαμε να μιλάμε για περιορισμένο αριθμό ποδοσφαιριστών που γνώριζαν τι ακριβώς θέλαμε. Είναι διαφορετικό να μπορείς να υπολογίζεις σε 11-12 ποδοσφαιριστές, χωρίς να μετράω τους τερματοφύλακες, και άλλο σε 18-20».

Για το φιλικό με την Ασντοντ και τι κρατάει από τη νίκη με 4-1:

«Είδα πράγματα, μου άρεσε ο τρόπος που παίξαμε και δημιουργήσαμε ευκαιρίες με ωραίο ποδόσφαιρο. Ήταν σαν μια προπόνηση, αν και στα φιλικά μπορείς να δεις διαφορετικά πράγματα»

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα