ΑΕΚ: Ο Τσιντώτας την αποχαιρετά και θυμάται (vid)

ΑΕΚ: Ο Τσιντώτας την αποχαιρετά και θυμάται (vid)

Newsroom
ΑΕΚ: Ο Τσιντώτας την αποχαιρετά και θυμάται (vid)

bet365

Ο Ελληνας γκολκίπερ που θα συνεχίσει στον ΠΑΣ μίλησε για τα χρόνια του στην Ενωση, ανέφερε τις στιγμές που δεν θα ξεχάσει και τα πρόσωπα και πιάνει δουλειά στα Γιάννενα

Στη διαδικτυακή εκπομπή «Studio 21» μίλησε ο Παναγιώτης Τσιντώτας λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή του από την ΑΕΚ όπου και ήταν από το 2017. Ο 29χρονος γκολκίπερ που θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΣ Γιάννινα μίλησε για τα όσα βίωσε στην Ενωση και στάθηκε στην ιδιαίτερη σχέση που ανέπτυξε με τον αείμνηστο Στέλιο Σεραφείδη.

Αποκάλυψε ακόμη το κενό συμβόλαιο που είχε υπογράψει με τους «κιτρινόμαυρους» όπου τόνισε πως «το έκανα γιατί είχα εμπιστοσύνη, αγάπη και θέληση να μείνω στην ομάδα» ενώ στάθηκε ακόμη στην αγάπη του κόσμου.

Αλλωστε όπως σχολίασε χαρακτηριστά «είμαι ΑΕΚ από επιλογή, από την Κατερίνη... Εντάξει αναμενόμενο. Υπάρχει... πολύ ΑΕΚ εκεί πέρα».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα