Παναθηναϊκός: Ο κοινός παρανομαστής στις τέσσερις υποθέσεις συμβολαίων

Παναθηναϊκός: Ο κοινός παρανομαστής στις τέσσερις υποθέσεις συμβολαίων

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Ο κοινός παρανομαστής στις τέσσερις υποθέσεις συμβολαίων

bet365

Ο Παναθηναϊκός, με τις προτάσεις που έχει καταθέσει ή θα καταθέσει στους Αϊτόρ, Μπαρτ Σένκεφελντ, Δημήτρη Κουρμπέλη και Ρούμπεν τους επιβραβεύει για την αγωνιστική τους προσφορά και τους δείχνει έμπρακτα την θέληση για συνέχεια της συνεργασίας.

Εκτός από τις κινήσεις για μεταγραφική ενίσχυση, όπου όπως έχουμε αναφέρει εδώ και καιρό ο Παναθηναϊκός αναζητά έναν δημιουργικό κεντρικό μέσο και δύο εξτρέμ, το Τριφύλλι καλείται να κρατήσει στο έμψυχο δυναμικό του τέσσερα από τα πιο σημαντικά στελέχη της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Τα συμβόλαια των Αϊτόρ, Μπαρτ Σένκεφελντ, Δημήτρη Κουρμπέλη και Ρούμπεν ολοκληρώνονται το καλοκαίρι του 2023 και οι ''πράσινοι'' θέλουν να κρατήσουν και τους τέσσερις ποδοσφαιριστές στο ρόστερ τους.

Αυτή την στιγμή που γράφονται τούτες οι γραμμές δεν έχει προκύψει κάποιο νεότερο σχετικά με τις υποθέσεις αυτές οι οποίες βρίσκονται σε φάση διαπραγμάτευσης. Αρχικής. Σίγουρα κάποιες περιπτώσεις φαντάζουν πιο βατές σε σχέση με άλλες(για παράδειγμα άλλο Ρούμπεν κι άλλο Αϊτόρ) αλλά χειροπιαστή πρόοδος για την ώρα δεν υπάρχει. Η αλήθεια είναι πως στο ''πράσινο στρατόπεδο'' καθυστέρησαν να αρχίσουν τις επαφές, ωστόσο αξίζει να αναφέρουμε το εξής:

Ο σύλλογος στις προτάσεις που έχει καταθέσει και σε αυτές που θα καταθέσει κατά την διάρκεια των συζητήσεων, δείχνει και θα δείξει πως θέλει να τους επιβραβεύσει για την αγωνιστική τους προσφορά με τη πράσινη φανέλα.

Είτε μέσω των πάγιων απολαβών είτε μέσω των μπόνους, ο Παναθηναϊκός προσφέρει σημαντική αύξηση αποδοχών, δείγμα της εμπιστοσύνης και της σωστής αξιολόγησης της παρουσίας του συγκεκριμένου κουαρτέτου στο κλαμπ. Παράλληλα κάνει ξεκάθαρο σε όλους μαζί και στον καθένα ξεχωριστά την θέληση για συνέχεια της συνεργασίας και τα επόμενα χρόνια.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα