Άρης: Ο Βλάντιμιρ Νταρίντα είναι ο βασικός στόχος για τη μεσαία γραμμή

Άρης: Ο Βλάντιμιρ Νταρίντα είναι ο βασικός στόχος για τη μεσαία γραμμή

Άρης: Ο Βλάντιμιρ Νταρίντα είναι ο βασικός στόχος για τη μεσαία γραμμή

bet365

Ο Άρης βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον 32χρονο Τσέχο μέσο, Βλάντιμιρ Νταρίντα, ο οποίος αποχωρεί από τη Χέρτα Βερολίνου.

Ο Άρης σκοπεύει να επενδύσει στην εμπειρία αλλά και στην προσωπικότητα του Βλάντιμιρ Νταρίντα για να «θωρακίσει» τον άξονα της μεσαίας γραμμής του. Ο Τσέχος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται εξάλλου στην Bundesliga από το 2013 ενώ μετρά 76 συμμετοχές στην εθνική ομάδα της χώρας του στην οποία υπήρξε και αρχηγός. Οι «κίτρινοι» βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις μαζί του με σκοπό μάλιστα να τον «φέρουν» άμεσα στη Θεσσαλονίκη για να μπει στο πρόγραμμα των προπονήσεων.

Ο Νταρίντα έχει συμβόλαιο με τη Χέρτα Βερολίνου έως το καλοκαίρι του 2023, ωστόσο, είναι σε διαδικασία επαφών για τη λύση αυτού καθώς φέτος δεν πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής - έπαιξε σε μόλις τέσσερα παιχνίδια - έπειτα από τις 192 συμμετοχές, τα 16 γκολ και τις 29 τελικές πάσες που είχε στην ομάδα του Βερολίνου από το 2015 και μετά.

Ο ύψος 1.70μ. Τσέχος διανύει φέτος την 9η σεζόν του στο γερμανικό Πρωτάθλημα καθώς προηγήθηκε η διετία του στη Φράιμπουργκ (2013-15). Η τελευταία τον είχε αποκτήσει έναντι ενός ποσού της τάξεως των 4.000.000 ευρώ και φυσικά αποζημιώθηκε καθώς ο Νταρίντα μέτρησε 61 συμμετοχές, 11 γκολ και δέκα ασίστ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα