Ολυμπιακός: Ίνμπομ Χουάνγκ, Χάμες και Πασχαλάκης οι τοπ μεταγραφές του (vids)

Ολυμπιακός: Ίνμπομ Χουάνγκ, Χάμες και Πασχαλάκης οι τοπ μεταγραφές του (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ίνμπομ Χουάνγκ, Χάμες και Πασχαλάκης οι τοπ μεταγραφές του (vids)

bet365

Ο Ολυμπιακός σε μια χρονιά που είχε αρκετές προσθήκες που δεν του βγήκαν βρήκε στα πρόσωπα συγκεκριμένων παικτών μεγάλη αγωνιστική βοήθεια.

Ο Ολυμπιακός - όπως σχεδόν κάθε χρόνο - άλλωστε προχώρησε σε διψήφιο αριθμό προσθηκών. Αρκετές εξ αυτών δεν του βγήκαν. Είτε δεν του απέδωσαν ότι περίμενε είτε δεν απέδωσαν καν.

Προσθήκες όπως των Ουί Τζο, Ντε Λα Φουέντε, Βρσάλικο, Μαρσέλο και άλλων. Έχουμε βέβαια και περιπτώσεις παικτών όπως οι Σαμασέκου, Μπόουλερ αλλά και ο Ντε Λα Φουέντε (παρότι ο Αμερικανός εξτρέμ αποχωρεί) όπου το αγωνιστικό δείγμα μόνο επαρκές δεν ήταν για να κριθούν σωστά.

Υπήρξαν όμως και μεταγραφές που και έδωσαν ποιότητα στο παιχνίδι του Ολυμπιακού και ανέβασαν τον πήχη για τους άλλους. Εάν πρέπει να ιεραρχήσουμε τις τοπ προσθήκες με τα έως τώρα αγωνιστικά δεδομένα οι πιο καλές μεταγραφές είναι πρώτα του Ίνμπομ Χουάνγκ (και με διαφορά μάλλον) μετά του Χάμες (που έχει παίξει λιγότερο) αλλά και του Πασχαλάκη. Ο Μπιέλ ήταν μία μεταγραφή 6 εκατ. ευρώ που έχει δώσει στιγμές ποιότητας αλλά και γκολ αλλά δεν ήταν το ίδιο σταθερός με τους άλλους τρεις, όπως και ο Άβιλα έκανε μία αρκετά καλή προσπάθεια. Να δούμε λοιπόν τις τρεις κορυφαίες προσθήκες.

Ίνμπομ Χουάνγκ

Τρομερός παίκτης και φυσικά μουντιαλικός με τη Νότια Κορέα. Χαφ που παίζει ως εξάρι, οκτάρι και δεκάρι αλλά και ανεβάζει επίπεδο κάθε ομάδα. Με 16 συμμετοχές στον Ολυμπιακό και 1 γκολ και 2 ασίστ αλλά γενικά μία πληθωρική παρουσία.

ΙΝΜΠΟΜ2

Χωρίς αυτόν το κέντρο του Ολυμπιακού είναι σαν να... χάνεται. Πολύτιμο αγωνιστικό εργαλείο και ίσως ο τοπ χαφ του Πρωταθλήματος. Τον 26χρονο διεθνή μέσο τον οποίο ήθελε και η ΑΕΚ αλλά όταν επεδίωξε να τον κλείσει ο ίδιος δεν ήθελε να έρθει στην Ελλάδα. Ο Ίνμπομ Χουάνγκ είναι ένα... μηχανάκι στον χώρο του άξονα και ένας παίκτης και με φοβερή νοοτροπία.

Χάμες Ροντρίγκες

Παίκτης που απλά χαίρεσαι να τον βλέπεις στο γήπεδο. Εξαιρετικό ποδοσφαιρικό μυαλό, σούπερ κινήσεις και τεχνική κατάρτιση βέβαια. Φυσικά όλα αυτά τα ξέραμε όταν έκλεινε και τυπικά στον Ολυμπιακό. Άλλο να τα περιμένεις όμως και άλλο να τα βλέπεις στο γήπεδο.

ΧΑΜΕΣ

Και μάλιστα στα περισσότερα από τα ματς που έχει δώσει στην Ελλάδα ο Κολομβιανός καθώς δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη. Στα περισσότερα από αυτά τα παιχνίδια έβγαλε την αγωνιστική του... λάμψη είτε ως δεκάρι είτε παίζοντας στα άκρα.

Στον Ολυμπιακό ο Χάμες Ροντρίγκες - τον οποίο οι Πειραιώτες θέλουν να κρατήσουν και του χρόνου καθώς έχει συμβόλαιο για 1+1 χρόνο - έχει 8 ματς με 2 γκολ και 1 ασίστ.

Αλέξανδρος Πασχαλάκης

Ο Ολυμπιακός βρήκε για τα καλά την... ησυχία του κάτω από τα γκολπόστ του με τον 33χρονο άλλοτε πορτιέρε του ΠΑΟΚ. Ο Πασχαλάκης σε 7 ματς του έχει δεχθεί με το... ζόρι 2 γκολ και αυτά μετά το 90'. Το ένα δε ήταν από πέναλτι από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

ΠΑΣΧΑΣ1

Έχει δε ματς όπου έχει κάνει σημαντικές επεμβάσεις όπως με Φράιμπουργκ και με ΑΕΚ. Ο Πασχαλάκης είχε κλείσει με διετές συμβόλαιο στον Ολυμπιακό (κατά άλλες πηγές είναι 1+1) αλλά όπως και να έχει εφόσον συνεχίσει έτσι δύσκολα δεν θα παραμείνει στα βασικά πλάνα των Ερυθρόλευκων.

@Photo credits: INTIME, eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα