ΑΕΚ: Η ενδεκάδα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Η ενδεκάδα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης»

bet365

Με τα αναμενόμενα πρόσωπα η ενδεκάδα της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο. Κανονικά ξεκινάει τον Γιόνσον ο Ματίας Αλμέιδα σε ρόλο αμυντικού χαφ απόντος του Σιμάνσκι.

Ο Ματίας Αλμέιδα δεν επιφύλασσε κάποια έκπληξη στα πρόσωπα που επέλεξε στην ενδεκάδα της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Αργεντινός τεχνικός ξεκινάει με τον Γιόνσον ως «εξάρι» στη θέση του απόντα Σιμάνσκι, κάτι που ήταν βέβαια και το επικρατέστερο να συμβεί παρά τις μικροενοχλήσεις που είχε ο Δανός χαφ στην προπόνηση της Παρασκευής.

Ο Αθανασιάδης είναι στο τέρμα, ο Βίντα επιστρέφει πλάι στον Μουκουντί στο κέντρο της άμυνας και οι Μοχαμάντι και Ρότα ξεκινούν στο αριστερό και στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής αντίστοιχα. Στη μεσαία γραμμή αριστερά του Γιόνσον θα κινείται ο Γκατσίνοβιτς και δεξιά ο Άμραμπατ, ελαφρώς πιο μπροστά του στον άξονα ο Πινέδα ενώ στην επίθεση ο Αραούχο θα έχει τον γνωστό του ρόλο παίζοντας λίγο πιο πίσω από τον προωθημένο Λιβάι Γκαρσία.

Στον πάγκο για την ΑΕΚ είναι οι Στάνκοβιτς, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Φαν Βέερτ.

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα