Ολυμπιακός: Φαβορί η ενδεκάδα της Λεωφόρου και δύο ερωτηματικά για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Φαβορί η ενδεκάδα της Λεωφόρου και δύο ερωτηματικά για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

bet365

Ο Μίτσελ έχει στο βασικό του σχέδιο για την ομάδα του το να παρατάξει σχεδόν ίδια 11άδα με την ΑΕΚ με εκείνη στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός.

Δεν προκύπτει πως ο Ισπανός τεχνικός θα προχωρήσει σε αισθητές ή μεγάλες διαφορές στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού σε σχέση με το παιχνίδι της Λεωφόρου. Για τον Ολυμπιακό, ο Μίτσελ στη Λεωφόρο είχε το 4-2-3-1 και παρέταξε τον Πασχαλάκη στην υπεράσπιση της εστίας. Δεξιός μπακ ο Άβιλα, αριστερός ο Ρέαμπτσουκ και ο Παπασταθόπουλος με τον Ντόι οι δύο στόπερ. Οι Εμβιλά και Χουάνγκ οι δύο κεντρικοί μέσοι (εξάρι ο πρώτος και οκτάρι ο 2ος).

Ο Χάμες επιτελικός μέσος, αριστερός εξτρέμ ο Μπιέλ δεξιός ο Μασούρας και... φουνταριστός ο Μπακαμπού. Αυτά ήταν τα βασικά του πλάνα με τον Παναθηναϊκό που δεν φαίνεται ότι θα διαφοροποιηθούν - τουλάχιστον σε... ακραίο βαθμό - με την ΑΕΚ. Υπάρχει ένα ερώτημα για το δεξί άκρο της άμυνας και το εάν ξεκινήσει εκεί ο Άβιλα ή ένας εκ των Ανδρούτσου - Βρουσάι και το εάν είναι φορ ο Μπακαμπού ή ο Αραμπί.

Κυρίως αυτά είναι τα δύο ερωτηματικά. Σε σχέση με τα βασικά πλάνα σε αυτά θα είναι ως εναλλακτικές - κυρίως - οι Φορτούνης, Μπόουλερ, Γκάρι Ροντρίγκες. Θυμηθείτε ξανά πιο κάτω την αποστολή.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα