Ολυμπιακός: Η φοβερή παράδοση του Φορτούνη με τα γκολ του στα ντέρμπι με την ΑΕΚ (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Η φοβερή παράδοση του Φορτούνη με τα γκολ του στα ντέρμπι με την ΑΕΚ (vids)

bet365

Ο Φορτούνης όποτε βλέπει την ΑΕΚ μπροστά του κάνει πράγματα και θαύματα, έχοντας βάλει 8 γκολ σε 26 αγώνες εναντίον της και 5 με Ολυμπιακό σε 5 ματς κανονικής διάρκειας Πρωταθλήματος.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού αγωνιστικά είναι ένας παίκτης που στα ντέρμπι με την ΑΕΚ κάνει τη διαφορά και έχει κρίνει αρκετά από αυτά. Θα μπορούσε να καταγράψει κανείς πως είναι για την ΑΕΚ κάτι σαν... κακός δαίμονας.

Ο Κώστας Φορτούνης μπορεί να μην είναι φέτος βασικός στον Ολυμπιακό, ωστόσο έχει αρχίσει ξανά να βρίσκει τα καλά τα αγωνιστικά του... πατήματα. Ο 30χρονος σε 26 αγώνες με αντίπαλο την ΑΕΚ έχοντας τις φανέλες των Αστέρα Τρίπολης και Ολυμπιακού έχει 12 νίκες, 7 ισοπαλίες και 7 ήττες με 8 γκολ και 5 ασίστ.

Εάν απομονώσουμε τα εντός έδρας ντέρμπι έχει 5 γκολ με τον Ολυμπιακό σε 5 ματς κανονικής διάρκειας και όποτε σκοράρει οι Ερυθρόλευκοι πάντα νικάνε! Ειδικότερα τα εντός έδρας ντέρμπι του Φορτούνη με τον Ολυμπιακό με αντίπαλο την ΑΕΚ έχουν αποφέρει τέρματα για εκείνον σε αρκετές περιπτώσεις. Βλέποντας και τη στατιστικά κάρτα των επίσημων στοιχείων της Λίγκας είναι και ένας από τους κορυφαίους σκόρερ σε ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ.

ΚΑΡΤΑ ΣΛ1

- Τα παραπάνω στοιχεία είναι από τα επίσημα social media της Λίγκας.

Τα γκολ του Φορτούνη εντός έδρας στα ντέρμπι Ολυμπιακός - ΑΕΚ

Με την ΑΕΚ ο Φορτούνης έχει σκοράρει επίσης στο Πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό

  • 2018-2019: Στο 1-1 εκτός έδρας
  • 2020-2021 (play offs): Νίκη με 1-5 με 1 γκολ
  • Ο Φορτούνης συνολικά στον Ολυμπιακό έχει 269 ματς με 79 γκολ και 77 ασίστ. Στον Ολυμπιακό Β' έχει 2 ματς με 1 γκολ.
@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα