Ζαγαρίτης για Ολυμπιακό: «Είχε ενδιαφερθεί, δεν ήξερα πώς θα αντιδράσω» (vid)

Newsroom
Ζαγαρίτης για Ολυμπιακό: «Είχε ενδιαφερθεί, δεν ήξερα πώς θα αντιδράσω» (vid)

bet365

Ο Βασίλης Ζαγαρίτης μίλησε στην εκπομπή «NovasportsFC» και τον Γιάννη Πάγκο ομολογώντας πως είχε μάθει για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για κείνον, αλλά δεν ήξερε πως να αντιδράσει.

Ο Έλληνας αριστερός μπακ που αγωνίζεται στην Πάρμα παραχώρησε συνέντευξη στην NOVA και τόνισε πως έμαθε για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, ωστόσο δεν ήξερε πως θα αντιδράσει, ούτεν καν αν ήθελε να γυρίσει στην Ελλάδα εκείνη τη στιγμή.

Μίλησε ακόμη με τα καλύτερα λόγια για τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, καθώς και για τους Δώνη και Μπόλονι. Φυσικά δεν παρέλειψε να κάνει κι ένα σχόλιο για την φετινή ομάδα του Παναθηναϊκού εξάροντας την δουλειά του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αλλά και την ατμόσφαιρα της Λεωφόρου.

Αποσπάσματα από τα όσα ανέφερε στο «NovaSports FC»:

«Επί Πογιάτος όλοι φοβόντουσαν τι θα γίνει εάν συνεχίζονταν τα αρνητικά αποτελέσματα. Αν υπήρχαν μερικά θετικά αποτελέσματα κι έμενε, εγώ θα έπρεπε να βρω κάπου αλλού να πάω. Ήμουν πολύ ανοιχτός μαζί του, κι αυτός το ίδιο, αν και είχαμε άλλες απόψεις.

Ο κύριος Μπόλονι και ο κύριος Δώνης με βοήθησαν πολύ στην εξέλιξή μου. Στις Ακαδημίες υπήρχαν πάρα πολλοί άνθρωποι. Ο κύριος Συλαϊδόπουλος, ακόμα κι ο κύριος Φραντζέσκος ήταν εκεί για μένα.

Είχε φτάσει μέχρι εμένα το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Δεν ήξερα πώς θα αντιδράσω, σίγουρα είναι μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός αλλά δεν ήθελα να επιστρέψω εκείνη την περίοδο στην Ελλάδα. Ήθελε πάρα πολλή σκέψη να κάνεις κάτι τέτοιο, αλλά πάνω απ’ όλα έπρεπε να σκεφτώ αν ήθελα να γυρίσω στην Ελλάδα.

Παρακολουθώ τα περισσότερα ματς, είναι μια απίστευτη ομάδα που έχει φτιάξει ο Γιοβάνοβιτς! Όχι μόνο τα αποτελέσματα, αλλά και ο τρόπος παιχνιδιού και το μέταλλο που βγάζει. Η Λεωφόρος ήξερα ότι είναι μια «καυτή» έδρα και ήθελα πάντα να παίξω με πολύ κόσμο αλλά δεν τα κατάφερα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα