Superleague, η βαθμολογία: Ο ΠΑΟΚ στο -2 από τον Ολυμπιακό

Newsroom
 Superleague, η βαθμολογία: Ο ΠΑΟΚ στο -2 από τον Ολυμπιακό

bet365

Τόσο ο ΠΑΟΚ, όσο κι ο Βόλος ξεμπέρδεψαν χωρίς απώλειες με την αντίσταση του Ιωνικού και του ΠΑΣ Γιάννινα αντίστοιχα και πλέον την Κυριακή στο φινάλε του πρώτου γύρου θα... λύσουν τις διαφορές τους.

Χωρίς το παραμικρό πρόβλημα έγινε η επίσκεψη του ΠΑΟΚ στη Νεάπολη, αφού η ομάδα του Ρασβάν Λουτσέσκου εξασφάλισε το τρίποντο της νίκης από το πρώτο ημίχρονο στο 3-0 επί του Ιωνικού.

Το γκολ του Σοάρες στο 27' και η γκολάρα του Ολιβέιρα στο 34' ουσιαστικά έδωσαν... νωρίς – νωρίς τέλος στην αγωνία για το μέλλον του αγώνα, καθώς στην επανάληψη ο Αουγκούστο με το δικό του υπέροχο (σε ομαδική προσπάθεια) γκολ έβαλε το... κερασάκι.

Πλέον ο ΠΑΟΚ είναι στο -2 τόσο από τον Ολυμπιακό (που την Κυριακή υποδέχεται την ΑΕΚ στο Φάληρο), όσο κι από τον Βόλο τον οποίο αντιμετωπίζει στην Τούμπα το βράδυ της Κυριακής στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου.

Πάντως ο καταπληκτικός Βόλος δεν δείχνει διατεθειμένος να... παρατήσει το ευρωπαϊκό όνειρο καθώς συνεχίζει να βρίσκεται εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα όχι μόνο σε θέσεις που δίνουν εισιτήριο για τα playoffs αλλά και στην πρώτη τριάδα όπου «συγκατοικεί» με τον Ολυμπιακό.

Οι Θεσσαλοί επικράτησαν με 2-1 του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Οζέγκοβιτς να πετυχαίνει δύο γκολ στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου σε διάστημα λιγότερο των δέκα λεπτών. Οι Γιαννιώτες... ξύπνησαν αργά, αλλά και πάλι θα μπορούσαν να φύγουν με ανέλπιστο βαθμό από το Πανθεσσαλικό καθώς μετά τη μείωση του σκορ από τον Μπάλαν, ο Παμλίδης είχε στο 91΄κεφαλιά στο δοκάρι του Κλέιμαν.

Από την άλλη τόσο ο ΠΑΣ Γιάννινα, όσο και ο Ιωνικός δεν κατάφεραν σε αυτή την αγωνιστική να... τσιμπήσουν κάτι και παραμένουν σε εξαιρετικά δύσκολες βαθμολογικές θέσεις, ενόψει του 2ου γύρου.


Η 12Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Αρης- Λαμία 5-0
Παναιτωλικός- Παναθηναϊκός 0-1
Ατρόμητος-Αστέρας 2-0
ΑΕΚ - ΟΦΗ 3-0
Λεβαδειακός- Ολυμπιακός 0-1
Βόλος - ΠΑΣ Γιάννινα 2-1
Ιωνικός - ΠΑΟΚ 0-3

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΕ 12 ΑΓΩΝΕΣ

1. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 34
2. A.E.K. 28
3. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 24
4. ΒΟΛΟΣ 24
5. Π.Α.Ο.Κ. 22
6. ΑΡΗΣ 18
7. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 15
8. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 13
9. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 10
10. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 9
11. ΛΑΜΙΑ 9
12. ΙΩΝΙΚΟΣ 7
13. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 7
14. Ο.Φ.Η. 7

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (13Η – ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ Α΄ ΓΥΡΟΥ )

Κυριακή 13 Νοεμβρίου
ΠΑΣ Γιάννινα – Αρης (16.00)
Λαμία – Παναιτωλικός (18.00)
Ολυμπιακός – ΑΕΚ (19.30)
ΠΑΟΚ – Βόλος (21.30)
Παναθηναϊκός – Ατρόμητος (21.30)


Δευτέρα 14 Νοεμβρίου
Αστέρας Τρίπολης – Ιωνικός (18.00)
ΟΦΗ – Λεβαδειακός (19.30)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα