Ολυμπιακός: Η δοκιμή για τον Λεβαδειακό με βασικό αριστερά στην άμυνα τον Λάιντνερ!

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Η δοκιμή για τον Λεβαδειακό με βασικό αριστερά στην άμυνα τον Λάιντνερ!

bet365

Ο Ισπανός τεχνικός έκανε αρκετές δοκιμές για το Λεβαδειακός - Ολυμπιακός, έχοντας τον αριστερό μπακ Ντορόν Λάιντνερ στις βασικές του επιλογές.

Ο Λάιντνερ όχι μόνο μπήκε πρώτη φορά αποστολή στον Ολυμπιακό αλλά έχει και πιθανότητες να χριστεί βασικός.

Εάν κρίνουμε από τις δοκιμές του Μίτσελ για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό μία εξ αυτών (στις βασικές δοκιμές του Ισπανού) ήταν με τον διεθνή Ισραηλινό μπακ στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Λάιντνερ δεν έχει φυσικά αγωνιστεί ούτε λεπτό μέχρι σήμερα με τον Ολυμπιακό.

Μία τετράδα άμυνας ήταν με αριστερά τον Λάιντνερ, δεξιά τον Άβιλα και στόπερ τους Ντόι και Ρέτσο. Μία άλλη δοκιμή ήταν με άμυνα με Ανδρούτσο, Σωκράτη Παπασταθόπουλο, Καλογερόπουλο και αριστερό μπακ τον Βρουσάι.

Στην αποστολή του Ολυμπιακού για τον Λεβαδειακό (Τετάρτη, 20:00, NS PRIME) είναι οι: Αγκιμπού Καμαρά, Ανδρούτσος, Άβιλα, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Μπόουλερ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Καλογερόπουλος, Κρίστινσον, Λάιντνερ, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόι, Παπαδούδης, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος και Βρουσάι.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα