Θύρα 7: «Η απόφαση για απαγόρευση δεν επηρεάζει καθόλου την παρουσία μας στη Λιβαδειά»

Newsroom
Θύρα 7: «Η απόφαση για απαγόρευση δεν επηρεάζει καθόλου την παρουσία μας στη Λιβαδειά»

bet365

Η Θύρα 7 έκανε γνωστό πως δεν υπάρχει κανένα θέμα ή πρόβλημα με την απόφαση περί απαγόρευσης που έγινε γνωστή για το Λεβαδειακός - Ολυμπιακός.

Μεταξύ άλλων η Θύρα 7 με αφορμή τη δημοσιοποίηση της απόφασης περί απαγόρευσης οργανωμένης μετακίνησης που αφορά στα ματς των Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού με ποστάρισμά της σημειώνει:

«Η ενημέρωση για την αυριανή απαγόρευση που βγήκε σε όλα τα σάιτ, αφορά στην οργανωμένη ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ και όχι στην ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΗ!

Είναι κάτι που ισχύει για όλα τα αθλητικά γεγονότα,εδώ και καιρό και ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ καθόλου την παρουσία μας στον αυριανό αγώνα στην Λιβαδειά! Ο τρόπος που προβάλλεται σήμερα η απαγόρευση αποσκοπεί στο να αναχαιτιστεί η ΟΡΜΗ του κόσμου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ που είναι ΔΕΔΟΜΕΝΗ, ειδικά μετά την κατάφωρη ΑΔΙΚΙΑ που υπέστη η ομάδα μας στο ντέρμπι!

Θα ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ στη Λιβαδειά αύριο. Έχουμε δώσει ήδη 1.500 εισιτήρια και θα είμαστε χιλιάδες αφού συνεχώς παίρνουμε και άλλα εισιτήρια».

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να έχει στη Λιβαδειά πάνω από 2.500 φίλους και υπάρχει ήδη συσπείρωση για το παιχνίδι αυτό. Εισιτήρια θα πωλούνται την Τετάρτη (9/11) από 09.00 έως 18.00 από το APOL Store στην πλατεία Μαγιάκου (Ταμπάχνα). Επίσης, από 10.00 έως 14.00 από το Τμήμα Μελών και Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα