Ολυμπιακός: Η δευτέρη διαδοχική φορά που ο Μαρσέλο μένει εκτός των πλάνων του Μίτσελ

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Η δευτέρη διαδοχική φορά που ο Μαρσέλο μένει εκτός των πλάνων του Μίτσελ

bet365

Ο Βραζιλιάνος σταρ και ακραίος μπακ για 2ο σερί ματς Πρωταθλήματος τέθηκε off από τα βασικά πλάνα του Μίτσελ στην ομάδα του Ολυμπιακού.

Ο Μαρσέλο μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό δεν είναι αποστολή ούτε με τον Λεβαδειακό επί Μίτσελ, κάτι που σίγουρα είναι ένα σημείο αναφοράς για την αποστολή του Ολυμπιακού. Ο Βραζιλιάνος σταρ επί Μίτσελ είχε 5 συμμετοχές στον Ολυμπιακό, όλες δηλαδή που έχει κάνει στην ομάδα.

Μετά τον αποκλεισμό του από το ντέρμπι της Λεωφόρου ο Μαρσέλο έκανε ένα ποστάρισμα που έδινε τη δική του οπτική για το status του στην ομάδα. Είχε αναφέρει ότι «κάτω από φυσιολογικές συνθήκες δεν το κάνω αυτό αλλά θεωρώ πως είναι απαραίτητο! Όλοι με ρωτάνε γιατί δεν είμαι στο μεγάλο ματς (εννοεί το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός)...

Νιώθω καλά και προπονούμαι κανονικά με τους συμπαίκτες μου σε όλες τις προπονήσεις αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω εγώ το εάν θα παίζω ή όχι. Απλά κάνω το καλύτερο για να είμαι στην αποστολή σε όλα τα ματς. Δεν είμαι τραυματίας και σήμερα που θα ήταν ημέρα για ρεπό για μένα έκανα προπόνηση διότι δεν θέλω να είμαι εκτός από κανένα παιχνίδι. Πάμε Ολυμπιακέ».

Είναι σαφές πως ο Ίβηρας τεχνικός επιλέγει τις αποστολές του με βάση τον βαθμό ετοιμότητας των παικτών κάθε φορά. Όπως επίσης πως είχε προσπαθήσει το προηγούμενο διάστημα να εντάξει τον Μαρσέλο στα αγωνιστικά του σχέδια ακόμα και ας μην τον είχε ως ακραίο αμυντικό. Για τη θέση του αριστερού μπακ να θυμίσουμε πως βασικός όλον αυτόν τον καιρό είναι ο Ρέαμπτσιουκ ενώ με τον Λεβαδειακό μπήκε αποστολή πρώτη φορά ο Λάιντνερ.

Επίσης ως αριστερός μπακ έχει χρησιμοποιηθεί ο Βρουσάι ενώ για τα 2 άκρα της άμυνας υπάρχει εναλλακτικά και ο Ανδρούτσος. Το κεφάλαιο Μαρσέλο προφανώς και έχει την αξία του ενόψει της συνέχειας, όπως σημασία έχει και η περαιτέρω διαχείριση του Σίμε Βρσάλικο (που επίσης με Λεβαδειακό έμεινε έξω). Και όλα αυτά ενώ ο Ολυμπιακός θα ψαχτεί τον Γενάρη για την ενίσχυση της άμυνάς του (που θα αφορά ενδεχόμενως ακόμα και τα 2 άκρα της, δεξιά και αριστερά).

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα