Ολυμπιακός: Ο Ανδρέας Ντόι έχει την πρόθεση να παίξει στην Εθνική ανδρών

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο Ανδρέας Ντόι έχει την πρόθεση να παίξει στην Εθνική ανδρών

bet365

Ο 19χρονος χαφ του Ολυμπιακού σύμφωνα με πληροφορίες θέλει να αγωνιστεί στην Εθνική μας ομάδα των ανδρών, παρότι το τελευταίο του ματς ήταν στην U21 της Αλβανίας.

Ο Ανδρέας Ντόι είναι μία περίπτωση ταλαντούχου παίκτη που έχει αρχίσει σιγά σιγά να καθιερώνεται στην αρχική 11άδα του Ολυμπιακού. Το ενδιαφέρον όμως δεν έχει να κάνει μόνο με την αγωνιστική του εικόνα ως στόπερ στην α' ομάδα του Ολυμπιακού αλλά με την Εθνική Ελλάδας.

Και αυτό διότι ο 19χρονος είχε παίξει τον Σεπτέμβριο ένα φιλικό με την U21 της Αλβανίας ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες θέλει να αγωνιστεί στην Εθνική ανδρών της χώρας μας, έχοντας έτσι και αλλιώς τη διπλή υπηκόοτητα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ από τα Neaathletika ο Ντόι έχει στείλει έγγραφο (μέσω mail) στην αλβανική Ομοσπονδία ζητώντας να κινηθούν οι διαδικασίες για να επανέλθει στην ελληνική Ομοσπονδία.

Πρακτικά από τη στιγμή που ο Ντόι έχει παίξει ένα φιλικό στις Ελπίδες της Αλβανίας και και δεν έχει παίξει στην Εθνική ανδρών της τα πάντα είναι πιο εύκολα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν ο Ντόι έχει εκφράσει την επιθυμία του να παίξει στην Εθνική ανδρών της χώρας μας και μένει να φανεί το τι εξελίξεις θα έχουμε στο προσεχές διάστημα.

Ο Ντόι έχει 6 αγώνες στον Ολυμπιακό με 1 ασίστ ενώ πριν την U21 της Αλβανίας είχε συμμετοχές στις U17 και U19 της Ελλάδας.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα