Ολυμπιακός: Ο Ντόι με την παρουσία του προσπέρασε τους Σισέ και Μπα για τη θέση του στόπερ (vid)

Ολυμπιακός: Ο Ντόι με την παρουσία του προσπέρασε τους Σισέ και Μπα για τη θέση του στόπερ (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο Ντόι με την παρουσία του προσπέρασε τους Σισέ και Μπα για τη θέση του στόπερ (vid)

bet365

Ο 19χρονος διεθνής χαφ, Ανδρέας Ντόι, αυτή τη στιγμή έχει ανέβει ψηλά στη... βαθμίδα των στόπερ της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού.

Μπορεί ο Ντόι να είναι 19 ετών αλλά τα μέχρι στιγμής δείγματα μας κατευθύνουν στο ότι είναι ένας παίκτης από τον Ολυμπιακό Β' που θεωρείται πως πρέπει να πάρει και άλλες ευκαιρίες και πως αντιμετωπίζεται στον σύλλογο ως ένα πρότζεκτ ενός παίκτη που μπορεί να βγει. Και ας είναι εξάρι και αγωνίζεται ως στόπερ στον Ολυμπιακό.

Ο Ανδρέας Ριχάρδος Ντόι έχει ήδη κάνει 3 συμμετοχές στον Ολυμπιακό και ας είχε την ατυχία με το αυτογκόλ με τον ΟΦΗ. Αγωνίστηκε όμως με τη Καραμπάγκ εκτός έδρας στο 0-0 και έπαιξε και με τον Παναιτωλικό στο 2-0 υπέρ των Πειραιωτών.

Δηλαδή σε 2 από τα 3 παιχνίδια που έχει παίξει ο Ολυμπιακός κράτησε το μηδέν. Ο ίδιος μετά τον αγώνα με τη Καραμπάγκ είχε πει για το γεγονός πως έπαιξε στόπερ: «Δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Αντιθέτως έχω τον χώρο και τον χρόνο να σκεφτώ που θα δώσω την μπάλα, σε αντίθεση με όταν αγωνίζομαι αμυντικό χαφ».

Σε αυτή τη φάση πάντως ανεξάρτητα από τα προβλήματα των Μπα και Σισέ ο Ντόι τους έχει περάσει από πλευράς αγωνιστικής ιεραρχίας για τη θέση του στόπερ. Έχει κερδίσει δικαιωματικά και αγωνιστικά το προνόμιο να παίζει βασικός σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Και εφόσον συνεχίσει έτσι τότε θα αυξήσει τις πιθανότητές του για να αρχίσει να καθιερώνεται στην α' ομάδα και να μπορέσει έτσι να κάνει ένα ξεκίνημα για μία πολλά υποσχόμενη καριέρα.

Ο Ντόι είναι μία περίπτωση παίκτη από τον Ολυμπιακό Β', που είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές της Αλβανίας. Έχει όμως και ελληνικό διαβατήριο έχοντας γεννηθεί στην Ελλάδα. Ο Ανδρέας Ριχάρδος Ντόι (ή Ντόη) είναι γεννημένος στις 2/2/2003 και η βασική του θέση είναι εξάρι. Παίζει όμως και οκτάρι.

Είχε χριστεί διεθνής με την Εθνική Αλβανίας U17, μετά με τις Εθνικές Ελλάδας U17 και U19 και πλέον είναι διεθνής με την U21 της Αλβανίας, έχοντας ήδη κάνει συμμετοχή. Ο Ντόι προέρχεται από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού και έχει παίξει 26 ματς στον Ολυμπιακό Β'. Στα περισσότερα λειτούργησε ως εξάρι ενώ έχει φορέσει και το περιβραχιόνιο του Ολυμπιακού Β' πριν το.ματς με τον ΟΦΗ. Παλαιότερα έπαιξε σε άλλες θέσεις. Ακόμα και ως δεκάρι.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα