Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (08/11) στο Gazzetta

Newsroom
Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (08/11) στο Gazzetta

bet365

Τα σημερινά πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου στέκονται στην κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Κυριάκο Μητσοτάκη και στην συσπείρωση που έχει επέλθει στον Ολυμπιακό.

Πρωτοσέλιδα Αθλητικών Εφημερίδων: Η «πολεμική ατμόσφαιρα» Μαρινάκη με Μητσοτάκη και τα «απόνερά» της

H SportDay έχει ως κεντρικό θέμα τον Ολυμπιακό που επέστρεψε και την περίεργη εμμονή της ΕΠΟ.

Η LiveSport στο πρωτοσέλιδό της επικεντρώθηκε στον πόλεμο του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Το Φως των Σπορ αναφέρεται στο... τρίγωνο των Βερμούδων και στην συσπείρωση που έχει υπάρξει στον Ολυμπιακό μετά τις τελευταίες καλές εμφανίσεις με αποκορύφωμα αυτή της Λεωφόρου.

Ο Κόκκινος Πρωταθλητής κυκλοφόρησε και ασχολείται με τα όσα είπε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, τη διαιτησία και την υπόκλιση στον Χουάνγκ Ινμπεόμ.

Αθλητικές εφημερίδες: Η στήριξη στον Ελιάσον και η επιθυμία των Άρη και ΠΑΟΚ για νίκες

Η Αθλητική Ώρα επικεντρώνεται στο πόσο ενωμένη στέκεται η ΑΕΚ τόσο στο θέμα του Ελίασον όσο και στα υπόλοιπα προβλήματα που θα αντιμετωπίσει.

Η Metrosport ασχολείται με τον Άρη που θέλει μόνο τη νίκη απέναντι στην Λαμία και το εξάποντο με το οποίο θέλει να πάει στην διακοπή ο ΠΑΟΚ.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα