Πάρντιου και Κόουλμαν θα ανταμώσουν μετά από 14 χρόνια!

Πάρντιου και Κόουλμαν θα ανταμώσουν μετά από 14 χρόνια!

Πάρντιου και Κόουλμαν θα ανταμώσουν μετά από 14 χρόνια!

bet365

Μια ιδιαίτερη συνάντηση προβλέπεται να γίνει στο Περιστέρι καθώς Άλαν και Πάρντιου και Κρις Κόουλμαν είναι φίλοι από τα παλιά και πιο συγκεκριμένα από την εποχή που ήταν συμπαίκτες στην Κρίσταλ Πάλας.

Το προσεχές Σάββατο (5/11) ο Ατρόμητος θα φιλοξενήσει τον Άρη στο Περιστέρι κι αν το επεκτείνουμε λιγάκι, ο Κρις Κόουλμαν τον Άλαν Πάρντιου. Η φιλική σχέση τους βαστά από τις αρχές της δεκαετίας του ‘90, μάλιστα ο προπονητής του Άρη (σ’ εκείνη τη συνάντηση με τους ρεπόρτερ της ομάδας) είχε παραδεχθεί ότι μεταξύ των ανθρώπων με τους οποίους επικοινώνησε πριν ανταποκριθεί στην πρόταση του Άρη ήταν και ο Ουαλός προπονητής του Ατρόμητου.

Κι εκείνη η αντίδρασή του ήταν απολύτως λογική καθώς ο Κόουλμαν διανύει τη δεύτερη θητεία του στο ελληνικό Πρωτάθλημα και πέραν αυτού, υπήρξε συμπαίκτης του Άλαν Πάρντιου. Το καλοκαίρι του 1991 ο νυν προπονητής του Ατρόμητου μεταγράφηκε – έναντι ποσού 270.000 αγγλικών λιρών – από τη Σουόνσι στην Κρίσταλ Πάλας κι όταν μπήκε στα αποδυτήρια της τελευταίας συνάντησε τον Πάρντιου. Στην πραγματικότητα, ο τελευταίος ετοιμαζόταν να αδειάσει το δικό του ερμάριο καθώς οι μέρες του στην Κρίσταλ Πάλας ήταν μετρημένες κι αυτό αποδείχθηκε τρεις-τέσσερις μήνες αργότερα όταν μετακόμισε στην Τσάρλτον.

Η συγκέντρωση πληροφοριών από έναν πρώην συμπαίκτη και φίλο ήταν η πλέον αναμενόμενη ενέργεια στην οποία θα μπορούσε να προχωρήσει ο Βρετανός τεχνικός ο οποίος μάλιστα έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Κόουλμαν. Αυτό δήλωσε τουλάχιστον σε άρθρο του στη «Daily Mail» το 2016 όταν είχε εκθειάσει τη δουλειά του Ουαλού στην εθνική ομάδα της χώρας του.

Προφανώς όμως αυτή η άποψη «χτίστηκε» και μέσα από τις αναμετρήσεις τους καθώς ως προπονητές βρέθηκαν αντιμέτωποι πέντε φορές στο παρελθόν. Η τελευταία ήταν τον Μάιο του 2008 όταν η Τσάρλτον του Πάρντιου επικράτησε της Κόβεντρι με 4-1. Ο Κόουλμαν έχει να επιδείξει μια εκκωφαντική πρόκριση καθώς στις 24 Φεβρουαρίου 2004 καθώς οδήγησε τη Φούλαμ στη νίκη με 0-3 επί της Γουέστ Χαμ του Πάρντιου έπειτα από την ισόπαλη πρώτη αναμέτρηση. Ακολούθησαν δύο νίκες του Άγγλου τεχνικού το 2005 και το 2006 με τις ίδιες ομάδες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα