Παναθηναϊκός: Ίωση ο Μάγκνουσον, καμία ανησυχία ενόψει Ολυμπιακού

Παναθηναϊκός: Ίωση ο Μάγκνουσον, καμία ανησυχία ενόψει Ολυμπιακού

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Ίωση ο Μάγκνουσον, καμία ανησυχία ενόψει Ολυμπιακού

bet365

Ο Χόρντουρ Μάγκνουσουν δεν προπονήθηκε την Τρίτη λόγω ίωσης αλλά την Τετάρτη αναμένεται να μπει κανονικά στο πρόγραμμα και να τεθεί στην διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το κυριακάτικο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Μετά το διήμερο ρεπό που ήρθε ως επιβράβευση από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την πεντάρα στον Βόλο, οι παίκτες του Παναθηναϊκού επέστρεψαν το πρωί της Τρίτης στις προπονήσεις. Εκτός προγράμματος έμεινε ο Χόρντουρ Μάγκνουσον, καθώς υποφέρει από γαστρεντερίτιδα.

Οι εκτιμήσεις των ανθρώπων του «τριφυλλιού» είναι καθησυχαστικές και ο Ισλανδός στόπερ αναμένεται να προπονηθεί κανονικά την Τετάρτη, ώστε να είναι απόλυτα έτοιμος ενόψει Ολυμπιακού.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, παιχνίδι σε μικρές εστίες. Θεραπεία ακολούθησε ο Πούγγουρας, ενώ απόντες ήταν και οι Αϊτόρ, Τρουιγιέ, Φρόκου, οι οποίοι χειρουργήθηκαν μετά τους τραυματισμούς τους.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα