Μάγκνουσον στο Gazzetta: «Mε τον Ολυμπιακό θα είναι μια τρέλα!»

Μάγκνουσον στο Gazzetta: «Mε τον Ολυμπιακό θα είναι μια τρέλα!»

Σωτήρης Μυκονίου
Μάγκνουσον στο Gazzetta: «Mε τον Ολυμπιακό θα είναι μια τρέλα!»

bet365

Ο Χόρντουρ Μάγκνουσον μίλησε στο Gazzetta μετά την τεράστια νίκη του Παναθηναϊκού με 5-1 επί του Βόλου στο «Πανθεσσαλικό» για το ιστορικό ρεκόρ των δέκα συνεχόμενων νικών και την ατμόσφαιρα των 15 χιλ. φίλων της ομάδας που βρέθηκαν εκεί.

Ο Ισλανδός κεντρικός αμυντικός αναφέρθηκε φυσικά στο παιχνίδι λέγοντας πως το αποτέλεσμα χρειάστηκε περισσότερη προσπάθεια απ' όση φάνηκε για να έρθει. Τόνισε πως αισθάνθηκε σαν να έπαιζε στην Λεωφόρο λόγω της ατμόσφαιρας που είχε δημιουργηθεί και ευχαρίστησε τον κόσμο για το ταξίδι που έκανε για να στηρίξει την ομάδα.

Ακόμη, επεσήμανε πως η κατάρριψη του ρεκόρ αυτού ήταν ένας από τους στόχους της ομάδας ενώ για το ερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ανέφερε πως θα είναι από τα μεγαλύτερα ματς που έχει παίξει στην καριέρα του τονίζοντας πως θα τα δώσουν όλα για να πάρουν τη νίκη και να συνεχίσουν να γράφουν ιστορία.

Τέλος, αποκάλυψε παράλληλα πως θα βρεθούν στο γήπεδο και οι φίλοι του σ' αυτό το ματς ζητώντας από τον κόσμο της ομάδας να τους «καλωσορίσει» και να απολαύσουν όλοι μαζί το παιχνίδι.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Χόρντουρ Μάγκνουσον:

Για το τι συνέβη και το διπλό κόντρα στον Βόλο ήρθε ευκολότερα απ' ότι το περίμεναν:

«Ήρθαμε με μεγάλη αυτοπεποίθηση για το παιχνίδι αυτό. Ξέραμε πως θα είναι δύσκολο, όμως τα πήγαμε καλά και ''τελειώσαμε'' το ματς. Κλείσαμε τα άκρα για να μην μπορούν να παίξουν το παιχνίδι τους. Φάνηκε εύκολο, αλλά δεν ήταν. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια για να σκοράρουμε αυτά τα πέντε γκολ. Είμαι πολύ απογοητευμένος που δεχθήκαμε αυτό το ένα».

Για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι 15 χιλ. φίλαθλοι της ομάδας:

«Αισθανόμουν σαν να είμαστε σπίτι. Μόνο που το δικό μας σπίτι είναι ωραιότερο απ' αυτό εδώ. Οι οπαδοί ήταν εξαιρετικοί και θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σ' αυτούς που έκαναν τόσο δρόμο και ήρθαν να μας στηρίξουν. Ευτυχώς κάναμε το ταξίδι της επιστροφής ευκολότερο γι' αυτούς. Τώρα θα γυρίσουμε όλοι σπίτι και θα προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι, που είναι και ντέρμπι».

Για το αν τα πέντε γκολ ήταν μία «απάντηση» σε όσους έλεγαν πως η ομάδα δεν σκοράρει πολύ και δεν δημιουργεί αρκετά:

«Νομίζω πως δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες για γκολ σήμερα. Προσπαθούμε πάντα να το κάνουμε αυτό, αλλά υπάρχουν πολλές ομάδες στο πρωτάθλημα που παίζουν με πολλούς παίκτες στην άμυνα και μας το κάνουν δύσκολο να βρούμε χώρους. Πάντα όμως τελικά βρίσκουμε το ''κενό'' και σκοράρουμε».

Για την 10η σερί νίκη και το ρεκόρ:

«Ξέραμε γι' αυτό το ρεκόρ κι αυτό ήταν ο στόχος μας. Θέλαμε να ισοφαρίσουμε αυτό το ρεκόρ και το καταφέραμε στο ματς με τον Άρη. Σ' αυτό το παιχνίδι θέλαμε να κερδίσουμε και να γράψουμε ιστορία με την ομάδα. Και θέλουμε να συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία. Αυτή η ''ιστορία'' του βιβλίου δεν έχει τελειώσει ακόμα, ελπίζω πως μπορούμε να την συνεχίσουμε».

Για το ντέρμπι «αιωνίων» της επόμενης εβδομάδας και τη νίκη που ζήτησε σ' αυτό ο κόσμος της ομάδας:

«Αλήθεια ανυπομονώ. Για μένα είναι ένα από τα μεγαλύτερα ματς που θα παίξω στην καριέρα μου. Έπαιξα στο Παγκόσμιο Κύπελλο, στο Euro, σε ντέρμπι στην Μόσχα, αλλά αυτό είναι κάτι διαφορετικό. Θα λατρέψω την ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Θα είναι τρέλα. Θα έχω και τους φίλους μου εκεί. Ελπίζω πως αν οι οπαδοί μας δουν τους φίλους μου με την φανέλα μου, να πανηγυρίσουν μαζί τους με μία μπύρα ή κάτι άλλο και να απολαύσουν το ματς. Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα