Πόρτο: Ξέφρενοι πανηγυρισμοί στο αεροπλάνο, μετά το χαμένο πέναλτι της Ατλέτικο που τους έστειλε στους «16» (vid)

Πόρτο: Ξέφρενοι πανηγυρισμοί στο αεροπλάνο, μετά το χαμένο πέναλτι της Ατλέτικο που τους έστειλε στους «16» (vid)

bet365

Η αποστολή της Πόρτο έστησε «πάρτι» στο αεροπλάνο της επιστροφής από το Μπριζ, βλέποντας τον Καράσκο να χάνει πέναλτι για την Ατλέτικο σε νεκρό χρόνο και να σφραγίζει έτσι μια αγωνιστική πριν το φινάλε την πρόκριση των Δράκων στους «16».

Είναι αυτή η γνωστή αναμονή. Πάνω από ένα τάμπλετ, όπως το έκαναν οι παίκτες της Γκλάντμπαχ το 2020, πάνω από ένα κινητό, παλιότερα πάνω από ραδιοφωνάκια και φορητές τηλεοράσεις. Το να μαθαίνεις αν προκρίνεσαι, μέσω ενός αγώνα που διεξάγεται παράλληλα, συνοδεύεται με άγχος και αγωνία. Φέτος, ήταν η σειρά της Πόρτο να τα ζήσει όλα αυτά, αν και μια αγωνιστική πριν το φινάλε, όσο η Ατλέτικο Μαδρίτης αντιμετώπιζε τη Λεβερκούζεν.

Οι Δράκοι νίκησαν εμφατικά με 4-0 τη Μπριζ στο Βέλγιο και στο αεροπλάνο της επιστροφής, παίκτες, σταφ, παράγοντες και σύσσωμη όλη η αποστολή είχαν τα μάτια τους στο παιχνίδι της ισπανικής πρωτεύουσας. Εκεί που οι Ροχιμπλάνκος χρειάζονταν μόνο νίκη για να παραμείνουν στο κόλπο της πρόκρισης και που... μετά το τελευταίο σφύριγμα, κέρδισαν πέναλτι για να κάνουν το 3-2 κόντρα στις Ασπιρίνες.

Ο Καράσκο, όμως, νικήθηκε από τον Χραντέτσκι, στην επαναφορά η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι και αμέσως ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο με τους παίκτες του που άπαντες παρακολουθούσαν με κομμένη την ανάσα στην οθόνη, ξέσπασαν σε τρελούς πανηγυρισμούς στο αεροπλάνο, για την εξασφάλιση της πρόκρισης στους «16».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα