Ολυμπιακός: Το πλάνο για μίνι προετοιμασία με φιλικά στην Ισπανία στη διακοπή λόγω Μουντιάλ

Ολυμπιακός: Το πλάνο για μίνι προετοιμασία με φιλικά στην Ισπανία στη διακοπή λόγω Μουντιάλ

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Το πλάνο για μίνι προετοιμασία με φιλικά στην Ισπανία στη διακοπή λόγω Μουντιάλ

bet365

Στον Ολυμπιακό προσανατολίζονται να κάνουν προετοιμασία μέσα στον Νοέμβριο - και το διάστημα της διακοπής λόγω Μουντιάλ - επί ισπανικού εδάφους.

Στον Ολυμπιακό και μάλιστα στο διάστημα μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ άρχισαν να συζητούν πιο έντονα το θέμα της μίνι προετοιμασίας. Μία προετοιμασία που θα γίνει στο διάστημα της διακοπής της Λίγκας. Υπήρχε η επιλογή να μείνει η ομάδα στον Ρέντη και να δουλέψει και η προοπτική του εξωτερικού.

Το Πρωτάθλημα σταματά 14 Νοεμβρίου (τότε είναι τα τελευταία ματς) και μετά το καλεντάρι ορίζει την επανέναρξή του με τον β' γύρο στις 21 Δεκεμβρίου. Η λήξη της κανονικής περιόδου έχει καθοριστεί για τις 12 Μαρτίου, η έναρξη των play offs / play outs για 18 Μαρτίου και η λήξη τους για 14 Μαϊου.

Στον Ολυμπιακό φαίνεται πως υπάρχει στα... σκαριά πλάνο για προετοιμασία στην Ισπανία. Για να προετοιμαστεί ο σύλλογος εκεί όσο δεν θα υπάρχει Πρωτάθλημα λόγω Μουντιάλ. Στην Ισπανία όπου θα είναι και αρκετές άλλες ομάδες εκείνη την περίοδο, οπότε θα βρεθούν και αντίπαλοι για καλά φιλικά.

Ο Μίτσελ εννοείται πως στην Ιβηρική έχει τις επαφές του και τις διασυνδέσεις του και για το προπονητικό κέντρο όπου θα βρεθούν οι Πειραιώτες αλλά και για σειρά φιλικών. Μένει να φανεί εάν θα οριστικοποιηθεί το να βρεθεί στην Ισπανία ο Ολυμπιακός.

Το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής, τελευταίας του α' γύρου

Κυριακή 13 Νοεμβρίου

16:00: Παναθηναϊκός - Ατρόμητος
16:00: ΠΑΣ Γιάννινα - Άρης
18:00: Λαμία - Παναιτωλικός
19:30: Ολυμπιακός - ΑΕΚ
21:30: ΠΑΟΚ - Βόλος

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου

18:00: Αστέρας Τρίπολης - Ιωνικός
19:30: ΟΦΗ - Λεβαδειακός

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα