Ολυμπιακός: Η δοκιμή του Μίτσελ (και) με 4-3-3 με αριστερό μπακ τον Βρουσάι (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Η δοκιμή του Μίτσελ (και) με 4-3-3 με αριστερό μπακ τον Βρουσάι (vid)

bet365

Μπερδεύει αρκετά τα πράγματα ο Ισπανός και ανακατεύει την... τράπουλα με 4-3-3 και τον Βρουσάι αριστερό μπακ. Κομβικός ξανά ο Εμβιλά.

Ο Μίτσελ έχει κάνει δοκιμές επί δοκιμών για τον Ολυμπιακό πριν τον αγώνα με τη Φράιμπουργκ. Από σχήμα με δύο φορ έως και 4-3-3.

Ο Πασχαλάκης δείχνει εξαρχής το φαβορί για το τέρμα. Στην 4άδα στα μετόπισθεν χρησιμοποιήθηκαν οι Άβιλα, Μπα, Ντόι και Βρουσάι (ως αριστερός μπακ). Αριστερά στο άκρο της άμυνάς του ο Μίτσελ είχε και τον Ρέαμπτσιουκ.

ΒΡΟΥΣΑΙ1

Για τον άξονα ο Εμβιλά ήταν το εξάρι και μπροστά του ήταν οι Κούντε και Ίνμπομ Χουάνγκ. Ο Εμβιλά που προέρχεται από ενοχλήσεις αλλά θα δώσει τα πάντα για να είναι στο 100% μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως στόπερ είτε ως εξάρι.

Στην τριάδα μπροστά τοποθετήθηκαν οι Μπιέλ, Μασούρας και Ουί Τζο σε μία δοκιμή. Υπήρξε και δοκιμή με Αραμπί και Ουί Τζο μαζί αλλά και με Αραμπί και Γκάρι Ροντρίγκες. Ο Μίτσελ είχε μάλιστα μέχρι και δοκιμή με Μπόουλερ, Γκάρι Ροντρίγκες και Αραμπί ως τριάδα μπροστά. Με άλλα λόγια ο Ισπανός έχει μπερδέψει για τα καλά τα πράγματα. Στην περίπτωση που επιλεγεί το 3-5-2 θα πρέπει να παίξουν οι Ντόι, Μπα και Εμβιλά πίσω ενώ υπάρχει και ο Ρέτσος.

Στην αποστολή για το κέντρο και την επίθεση φυσικά υπάρχουν και οι Μπουχαλάκης και Βαλμπουενά. Η αποστολή των Πειραιωτών για το ματς με τη Φράιμπουργκ: Ανδρούτσος, Άβιλα, Μπα, Μπουχαλάκης, Μπόουλερ, Ελ Αραμπί, Ινμπομ Χουάνγκ, Καλογερόπουλος, Κούντε, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδούδης, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαπουντζής, Τζολάκης, Ουί Τζο Χουάνγκ, Βαλμπουενά και Βρουσάι.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα