Παναθηναϊκός: Στην Βαρκελώνη ο Αϊτόρ, στην Λυών ο Τρουιγιέ

Παναθηναϊκός: Στην Βαρκελώνη ο Αϊτόρ, στην Λυών ο Τρουιγιέ

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Στην Βαρκελώνη ο Αϊτόρ, στην Λυών ο Τρουιγιέ

bet365

Με την συγκατάθεση και την εποπτεία του Παναθηναϊκού, οι Αϊτόρ και Αλεσίς Τρουιγιέ θα μεταβούν σε δικούς τους γιατρούς στην Ισπανία και την Γαλλία αντίστοιχα για να κάνουν τα χειρουργεία που απαιτούν οι τραυματισμοί τους.

Τόσο ο Ισπανός εξτρέμ όσο και ο Γάλλος κεντρικός μέσος αποφάσισαν να κάνουν στο εξωτερικό τις επεμβάσεις για τις ρήξεις χιαστού τις οποίες υπέστησαν. Ο Αϊτόρ θα ταξιδέψει στην Βαρκελώνη ενώ ο Τρουιγιέ στην Λυών για να διενεργηθούν οι χειρουργικές επεμβάσεις που πρέπει να κάνουν από ειδικούς γιατρούς.

Φυσικά, η διαδικασία αυτή θα γίνει πάντα με την σύμφωνη γνώμη, αλλά και την εποπτεία του Παναθηναϊκού, ο οποίος επέλεξε να ικανοποιήσει την συγκεκριμένη επιθυμία των ποδοσφαιριστών του.

Υπενθυμίζουμε πως και οι δύο έχουν υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό τους γόνατο, με μόνη διαφορά πως στην περίπτωση του Αϊτόρ δεν έχει πειραχθεί καθόλου ο μηνίσκος του. Και οι δύο υπολογίζεται να μείνουν εκτός τουλάχιστον έξι μήνες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα