Ιωνικός-ΠΑΣ Γιάννινα: Ομορφη «κομπίνα» και 1-0 (vid)
«Κεφάλι» στο σκορ πήρε ο Ιωνικός στο 26' της αναμέτρησής του με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όταν ο Λοβέρα με μία «βολίδα» έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αθανασίου. Τότε ο Αργεντινός «έπιασε» εξαιρετικό μονοκόμματο σουτ σε φάση όπου «βρέθηκε» σε «κομπίνα» με τον Αοσμαν, που εκτέλεσε το κόρνερ που είχε κερδίσει η ομάδα του.
Ετσι ο 23χρονος μεσοεπιθετικός σημείωσε το πρώτο του γκολ με τους Νικαιώτες και ευρύτερα στη Super League όπου έχει παίξει και με τον Ολυμπιακό.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
