Μύγας: «Να δώσουμε και την ψυχή μας κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα»

Μύγας: «Να δώσουμε και την ψυχή μας κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα»

Newsroom
Μύγας: «Να δώσουμε και την ψυχή μας κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα»

bet365

Ο Γιώργος Μύγας μιλώντας στην ιστοσελίδα του Ιωνικού τόνισε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του πρέπει να δώσουν ό,τι έχουν και δεν έχουν στον κρίσιμο κυριακάτικο αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Μονόδρομος είναι η νίκη για τον Ιωνικό στο εντός έδρας ματς της ερχόμενης Κυριακής απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα και ο Γιώργος Μύγας μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ υπογράμμισε μεταξύ άλλων πως αυτός και οι συμπαίκτες του πρέπει να δώσουν και την ψυχή τους για να πάρουν το τρίποντο.

«Δυστυχώς, η ομάδα δεν έχει πάρει ακόμα κάποια νίκη. Το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι πολύ σημαντικό για εμάς.

Χρειαζόμαστε τους τρεις βαθμούς, αλλά είναι και θέμα ψυχολογίας ενόψει των επόμενων παιχνιδιών. Θέλουμε όλοι να αφήσουμε πίσω τα άσχημα αποτελέσματα και σιγά-σιγά η ομάδα να ανεβαίνει στον βαθμολογικό πίνακα. Είναι μονόδρομος για εμάς η νίκη δεν σκεφτόμαστε τίποτα άλλο. Πρέπει όλοι να δώσουμε και την ψυχή μας μέσα στο γήπεδο», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Θα ήθελα επίσης να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας που μας στηρίζει ακόμα και στα άσχημα αποτελέσματα που έχουμε φέρει. Τους έχουμε στεναχωρήσει πολύ και είμαι σίγουρος πως την Κυριακή θα είναι η αρχή για να κάνουμε όλο τον κόσμο του Ιωνικού χαρούμενο ξανά.

Τους θέλουμε δίπλα μας για άλλη μια φορά ώστε να μας βοηθήσει στο δύσκολο παιχνίδι που έχουμε».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα