ΑΕΚ: Το προφητικό πρωτοσέλιδο για τον Μιχάλη Κοσίδη

ΑΕΚ: Το προφητικό πρωτοσέλιδο για τον Μιχάλη Κοσίδη

Newsroom
ΑΕΚ: Το προφητικό πρωτοσέλιδο για τον Μιχάλη Κοσίδη

bet365

Πως η απλή αναφορά σε μία βάπτιση εξελίχθηκε σε μία «προφητεία»; Την απάντηση έδωσε ο Μιχάλης Κοσίδης μετά το πρώτο του γκολ με την πρώτη ομάδα της ΑΕΚ.

Η πρόκριση της ΑΕΚ για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας επί του ΠΑΣ Γιάννινα είχε ένα πρόσωπο και αυτό δεν είναι άλλο από τον Μιχάλη Κοσίδη.

Ο 20χρονος φορ πέτυχε το πρώτο του επαγγελματικό γκολ με την Ένωση, έγραψε ιστορία και πραγματοποίησε το μεγάλο του όνειρο.

Όμως, αυτό που έχει γίνει viral είναι ένα... πρωτοσέλιδο της «Ώρα των Σπορ» που αποδείχθηκε προφητικό για τον νεαρό επιθετικό.

Συγκεκριμένα, πριν από 20 χρόνια, η βάπτιση του Μιχάλη Κοσίδη μέσα στα χρώματα της ΑΕΚ, είχε προαναγγελθεί με την φράση «ο μελλοντικός επιθετικός της ΑΕΚ».

Και φτάνουμε στην στιγμή που ο ίδιος άνοιξε το σκορ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και μέσα στην «OPAP Arena» επιβεβαιώνοντας το πρωτοσέλιδο.

αεκ

Φυσικά η σημερινή «Ώρα των Σπορ» δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο θέμα...

Ώρα των Σπορ

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα