ΑΕΚ: Ο Μιχάλης Κοσίδης μεγάλωσε και πλέον ο Αραούχο πανηγυρίζει μαζί του (vids)

ΑΕΚ: Ο Μιχάλης Κοσίδης μεγάλωσε και πλέον ο Αραούχο πανηγυρίζει μαζί του (vids)

Newsroom
ΑΕΚ: Ο Μιχάλης Κοσίδης μεγάλωσε και πλέον ο Αραούχο πανηγυρίζει μαζί του (vids)

bet365

Ο Μιχάλης Κοσίδης από ball boy έγινε πρωταγωνιστής της ΑΕΚ και πλέον δεν τρέχει αυτός στον Σέρχιο Αραούχο, αλλά ο Αργεντίνος σε αυτόν.

Λένε πως στην ζωή πρέπει να κυνηγάς τα όνειρά σου, προκειμένου να τα κάνεις πραγματικότητα... Κάτι που ο Μιχάλης Κοσίδης όχι μόνο το έκανε, αλλά τα κατάφερε κιόλας.

Το αμούστακο παιδάκι που μέχρι και πριν από λίγα χρόνια, ήταν στον στίβο του ΟΑΚΑ ως ball boy, βλέποντας από απόσταση αναπνοής τους αγώνες της Ένωσης, τώρα έγινε πρωταγωνιστής και σκόρερ της αγαπημένης του ομάδας.

Ο 20χρονος πλέον επιθετικός, ο οποίος πέτυχε το πρώτο γκολ των «κιτρινόμαυρων» στη χθεσινή νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0, πριν από 5 χρόνια έβγαζε selfie με τον Σέρχιο Αραούχο στο Ολυμπιακό Στάδιο, γράφοντας «αρρώστια μου».

Λίγους μήνες αργότερα, η παρακάμερα της ΑΕΚ τον έπιανε να πανηγυρίζει αγκαλιά με τον Αργεντίνο άσο, το γκολ που είχε πετύχει στη νίκη με 2-1 επί του Ολυμπιακού.

Δείτε τον, στο παρακάτω video στο 9:19...

Χθες το βράδυ, έγινε πάλι το ίδιο... Μόνο που δεν ήταν αυτός που πανηγύρισε το γκολ του Αραούχο, αλλά ο Αραούχο το γκολ το δικό του.

Αραούχο και Κοσίδης

Το προφίλ του

Ο Μιχάλης Κοσίδης γεννήθηκε στις 9 Φεβρουαρίου 2002 στη Θεσσαλονίκη. Έχει ύψος 1,91 μ. και αγωνίζεται ως επιθετικός. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης και σε ηλικία 12 ετών εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής του Ηρακλή. Το 2017, σε ηλικία 15 ετών, αποκτήθηκε από την Ακαδημία της ΑΕΚ και υπήρξε διαδοχικά μέλος των ομάδων, Κ15, Κ17 και Κ18 Επίσης, υπήρξε διεθνής με την Εθνική Κ18. Προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα της ΑΕΚ μέσα στο 2021 και έχει ήδη αγωνιστεί σε αγώνες Πρωταθλήματος και Κυπέλλου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα