Ολυμπιακός: Σε πέντε ματς ο Μίτσελ έχει χρησιμοποιήσει πέντε διαφορετικές 11άδες και πέντε διαφορετικές διατάξεις

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Σε πέντε ματς ο Μίτσελ έχει χρησιμοποιήσει πέντε διαφορετικές 11άδες και πέντε διαφορετικές διατάξεις

bet365

Ο Ισπανός τεχνικός μετά από πέντε αγώνες στον Ολυμπιακό στο come back του στην ομάδα δεν έχει κατασταλάξει σε συγκεκριμένη 11άδα αλλά και μία διάταξη στην ομάδα.

Ο 59χρονος Μίτσελ έχει ήδη καθίσει στον πάγκο του Ολυμπιακού σε 5 αγώνες. Σε αυτές τις αναμετρήσεις δεν έχει καμία φορά χρησιμοποιήσει ίδια ακριβώς 11άδα ενώ έχει χρησιμοποιήσει το 4-2-3-1, το 4-4-2, το 4-3-3, το 3-5-2 αλλά και σχήμα με τρεις φορ! Δηλαδή τουλάχιστον 5 διαφορετικούς σχηματισμούς (μπορεί και παραπάνω).

Σε αυτό το πρώτο διάστημα ο Μίτσελ δεν παίρνει τόσο καλό βαθμό στη διαχείριση του ρόστερ ενώ και ο ίδιος προβληματίστηκε μετά τις αποδοκιμασίες προς το πρόσωπό του έπειτα από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Πάμε να δούμε λοιπόν τα ματς ένα προς ένα.

Στο ντεμπούτο του με τον Ατρόμητο στη 2η θητεία του στον Ολυμπιακό ο Μίτσελ αποφάσισε να στηριχθεί σε πρώτη φάση στο 4-4-2. Τέρμα ο Τζολάκης, άμυνα από αριστερά προς τα δεξιά με Βρσάλικο, Σισέ, Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Ρέαμπτσιουκ. Κέντρο με Εμβιλά, Χουάνγκ Ίνμπομ, άκρα επίθεσης με Βρουσάι και Μασούρα και μπροστά Αραμπί και Μπακαμπού.

ΧΟΥΑΝΓΚ2

Στη δύσκολη βραδιά με το 0-3 από τη Καραμπάγκ ο Μίτσελ έκανε τις μίνι εκπλήξεις του στο σχήμα του Ολυμπιακού. Με σχήμα 5-3-2 σε άμυνα και 3-4-3 σε επίθεση και με τριάδα στόπερ τους Εμβιλά, Βρσάλικο και Σισέ. Τερματοφύλακας ήταν ο Τζολάκης, ακραίοι μπακ οι Άβιλα και Ρέαμπτσιουκ, στη μεσαία γραμμή οι Μπουχαλάκης - Κούντε και η γραμμή κρούσης με Μπιέλ, Γκάρι Ροντρίγκες και Ουί Τζο. Στην πορεία του ματς βέβαια αυτό το σχήμα διαφοροποιήθηκε και με αφορμή και την είσοδο του Μαρσέλο σε έναν ρόλο σαν χαφ / εξτρέμ μπροστά από τον Ρέαμπτσιουκ.

Στο 1-2 με τον ΟΦΗ ο Ολυμπιακός είχε αρχικά 4-3-3 με τον 19χρονο Ντόι στόπερ, Σωκράτη τον έτερο σέντερ μπακ, άκρα άμυνας με Άβιλα και Ρέαμπτσιουκ, κέντρο με Ίνμπομ Χουάνγκ, Εμβιλά, Αγκιμπού Καμαρά και μπροστά ως επιθετική τριάδα τους Μασούρα, Μπακαμπού και Μπιέλ.

Στο 0-0 με τη Καραμπάγκ ο Μίτσελ είχε βασικό στόπερ τον Ντόι. Φυσικά ντεμπούτο κάτω από τα δοκάρια έκανε ο Πασχαλάκης σε έναν σχηματισμό που δινόταν αρχικά ως 4-4-2 αλλά τελικώς δεν ήταν έτσι. Στο γήπεδο φάνηκε πως ο Μίτσελ πήγε με προσέγγιση τριών στόπερ (Σωκράτης, Ντόι και Βρσάλικο), αριστερά και δεξιά Ρέαμπτσιουκ και Βρουσάι, άξονα με Μπιέλ, Κούντε, Μπουχαλάκη και δίδυμο φορ με Ουί Τζο και Αμπουμπακάρ Καμαρά. Ένα 3-5-2 δηλαδή. Στο β' μέρος ο Ισπανός προπονητής άλλαξε ξανά το σχήμα του.

Στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ που χάθηκε με σκορ 2-1 ο γηπεδούχος Ολυμπιακός είχε τον Τζολάκη κάτω από τα δοκάρια, άμυνα με Βρουσάι, Σωκράτη, Μπα και Ρέαμπτσιουκ, κέντρο με Ίνμπομ Χουάνγκ, Εμβιλά και Αγκιμπού Καμαρά και τριάδα μπροστά με Χάμες, Μπακαμπού και Γκάρι Ροντρίγκες. Στο 2ο μέρος ο Μίτσελ έβαλε και 2ο φορ, τον Ελ Αραμπί και έκλεισε το ματς με τριάδα επιθετικών: Μπακαμπού, Αραμπί και Ουί Τζο. Με τον Αραμπί κάτι σαν κρυφό κυνηγό και τον Κορεάτη να παίζει περίπου σαν ακραίος.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα