ΑΕΚ: Θεσμοθετήθηκε το μετάλλιο τιμής «Χρυσός Δικέφαλος»

ΑΕΚ: Θεσμοθετήθηκε το μετάλλιο τιμής «Χρυσός Δικέφαλος»

Newsroom
ΑΕΚ: Θεσμοθετήθηκε το μετάλλιο τιμής «Χρυσός Δικέφαλος»

bet365

Η ΑΕΚ θεσμοθέτησε το μετάλλιο τιμής με όνομα «Χρυσός Δικέφαλος» με απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη το οποίο θα αποδίδεται από την ομάδα σε συγκεκριμένους ανθρώπους και σε πολύ ιδιαίτερες περιπτώσεις.

Η «Ένωση» θεσμοθέτησε μετά από απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη το μετάλλιο τιμής «Χρυσός Δικέφαλος». Σκοπός είναι το συγκεκριμένο μετάλλιο να αποδίδεται σε συγκερκιμένες περιπτώσεις ανθρώπων και πάντα για κάποιον ιδιαίτερο λόγο.

Άπό τους πρώτους που το έλαβαν μεταξύ άλλων ήταν ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Νέας Φιλαδέλφειας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνας Γαβριήλ και οι παρουσιαστές της εκδήλωσης των εγκαινίων, Ναταλία Δραγούμη και Αντώνης Αντωνίου.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΑΕΚ για το βραβείο:

«Το Μετάλλιο της Τιμής – Ο Χρυσός Δικέφαλος, θεσμοθετήθηκε από την ΠΑΕ ΑΕΚ, με απόφαση του κ. Δημήτρη Μελισσανίδη. Σκοπός η απόδοση του επί τιμή σε συγκεκριμένους ανθρώπους και σε πολύ ιδιαίτερες περιπτώσεις. Με αφορμή την εκδήλωση των εγκαινίων και την έναρξη της λειτουργίας της OPAP ARENA, το Μετάλλιο της Τιμής – Ο Χρυσός Δικέφαλος, δόθηκε στον Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας, Νέας Φιλαδέλφειας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνας Γαβριήλ, στους άμεσα συνδεδεμένους με τον σχεδιασμό και την κατασκευή του νέου γηπέδου μας κ.κ. Αθανάσιο Κυρατσού και Δημήτρη Ανδριόπουλο, στους εκπροσώπους του Αθλητικού Σωματείου Πέρα Κλουμπ που αποτέλεσαν πρόδρομο ίδρυσης της ομάδας μας και έδωσαν το παρών στην εκδήλωση, στον Ούγγρο γλύπτη κ. Gabor Miklos Szoke δημιουργό του ατσαλένιου Δικέφαλου Αετού και στους δύο παρουσιαστές της εκδήλωσης των εγκαινίων, την κ. Ναταλία Δραγούμη και τον κ. Αντώνη Αντωνίου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα