Χόβε: «Υπήρξε ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, αλλά δεν επετεύχθη συμφωνία»

Χόβε: «Υπήρξε ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, αλλά δεν επετεύχθη συμφωνία»

Σωτήρης Μυκονίου
Χόβε: «Υπήρξε ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, αλλά δεν επετεύχθη συμφωνία»

bet365

Ο Γιόχαν Χόβε της Στρόμσγκοντσετ σε συνέντευξη που παραχώρησε σε μέσο της πατρίδας του επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για κείνον στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παράθυρο.

Ο 22χρονος Νορβηγός κεντρικός μέσος, που έχει συμβόλαιο με την Στρόμσγκοντσετ μέχρι τον Δεκέμβριο του 2023, τόνισε πως υπήρξε όντως σοβαρό ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό και πως ήταν μία αρκετά δελεαστική προοπτική.

Μπορεί τελικά να μην υπήρξε κάποια εξέλιξη, όμως εκείνος δεν απογοητεύεται, αφού είναι χαρούμενος στην ομάδα του και θέλει να την βοηθήσει να επανακάμψει. Ωστόσο, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για την χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιόχαν Χόβε:

Για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού το καλοκαίρι:

«Δεν μπορώ να πω πολλά γι' αυτό, αλλά ήταν πολύ ενδιαφέρον, πραγματικά. Θα δούμε τι θα συμβεί τον χειμώνα. Εγώ ήλπιζα πως πιθανώς κάτι θα συμβεί αυτό το καλοκαίρι, αλλά τελικά δεν έγινε αυτό, όμως δεν πειράζει. Όπως έχω ξαναπεί, είμαι χαρούμενος για την ομάδα και υποσχόμαι πως θα επιστρέψουμε».

Για το αν θεωρεί πως η προοπτική του Παναθηναϊκού ναυάγησε;

«Δεν σκέφτομαι πολύ τι πρόκειται να συμβεί τώρα. Βασικά είμαι χαρούμενος που έκλεισε το μεταγραφικό παράθυρο, το σιχαίνομαι. Τώρα, θα επικεντρωθώ στην Στρόμσγκοντσετ μέχρι το τέλος της σεζόν, οπότε θα δούμε τι θα συμβεί. Εγώ πρέπει να συνεχίζω να μοιράζω και να σκοράρω γκολ και είμαι σίγουρος πως οι ευκαιρίες θα έρθουν. Μετά θα δούμε αν είναι σωστό για μένα και την Στρόμσγκοντσετ. Θα ξεκινήσουμε από κει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα