Ολυμπιακός: Ποιος είναι ο Ανδρέας Ντόι που κάνει ντεμπούτο ως στόπερ με ΟΦΗ

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ποιος είναι ο Ανδρέας Ντόι που κάνει ντεμπούτο ως στόπερ με ΟΦΗ

bet365

Ο 19χρονος διεθνής χαφ επελέγη από τον Μίτσελ να παίξει βασικός στον Ολυμπιακό σε ένα σχήμα 4-3-3 με αντίπαλο τον ΟΦΗ.

Ο Ντόι είναι μία περίπτωση παίκτη από τον Ολυμπιακό Β', που είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές της Αλβανίας. Έχει όμως και ελληνικό διαβατήριο έχοντας γεννηθεί στην Ελλάδα. Ο Ανδρέας Ριχάρδος Ντόι (ή Ντόη) είναι γεννημένος στις 2/2/2003 και η βασική του θέση είναι εξάρι. Παίζει όμως και οκτάρι.

Είχε χριστεί διεθνής με την Εθνική Αλβανίας U17, μετά με τις Εθνικές Ελλάδας U17 και U19 και πλέον είναι διεθνής με την U21 της Αλβανίας, έχοντας ήδη κάνει συμμετοχή. Ο Ντόι προέρχεται από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού και έχει παίξει 26 ματς στον Ολυμπιακό Β'. Στα περισσότερα λειτούργησε ως εξάρι ενώ έχει φορέσει και το περιβραχιόνιο του Ολυμπιακού Β' πριν το.ματς με τον ΟΦΗ. Παλαιότερα έπαιξε σε άλλες θέσεις, ακόμα και ως δεκάρι.

ΝΤΟΙ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ1

Ο Ντόι είχε μπει στην αποστολή και με τη Καραμπάγκ. Μάλιστα ήταν στο γκρουπ των παικτών της Β' ομάδας που στις 10.02.2022 είχαν ανανεώσει τη συνεργασία τους με τον Ολυμπιακό. Ο λόγος για τους Φώτη Κίτσο, Χρήστο Λιάτσο, Γιώργο Μαρίνο, Ανδρέα Ντόι και Παύλο Μαυρουδή, που τότε ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον Ολυμπιακό.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕ ΟΦΗ

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα