Ολυμπιακός: Υποψήφιος για βασικός στόπερ και με ΟΦΗ ο Βρσάλικο

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Υποψήφιος για βασικός στόπερ και με ΟΦΗ ο Βρσάλικο

bet365

Ο έμπειρος Κροάτης μπακ υπολογίζεται για βασικός στόπερ μετά τη Καραμπάγκ και για το ματς του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ.

Ο Μίτσελ εκ των των πραγμάτων θα υποχρεωθεί με τον ΟΦΗ να κατεβάσει ένα σχήμα στον Ολυμπιακό με δίδυμο στόπερ από τους οποίους ο ένας δεν θα είναι καθαρός σέντερ μπακ. Δίπλα στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο δηλαδή να παίξει είτε ο Βρσάλικο είτε ο Εμβιλά. Ο Κροάτης δείχνει πιο ισχυρός υποψήφιος καθώς άλλο καθαρό εξάρι στην αποστολή δεν υπάρχει.

Ο Πασχαλάκης έχει σημαντικές πιθανότητες για βασικός (διεκδικεί θέση και ο Τζολάκης) και η άμυνα να είναι με Άβιλα, Ρέαμπτσιουκ, Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Βρσάλικο, εξάρι ο Εμβιλά, οκτάρι ο Ίνμπομ Χουάνγκ, δεκάρι ο Μπιέλ, άκρα με Χάμες Ροντρίγκες και Μασούρα και μπροστά ο Μπακαμπού. Ο Εμβιλά θα μπορούσε να παίξει στόπερ αλλά από τους εκλεκτούς του Μίτσελ για το ΟΦΗ - Ολυμπιακός μόνο ο πιτσιρικάς Ντόι είναι εξάρι.

Από τους υπόλοιπους της αποστολής ο Ουί Τζο μπορεί να συμβάλλει σε ένα 4-4-2, ο Γκάρι Ροντρίγκες με τον Βαλμπουενά είναι δύο έξτρα επιλογές για μπροστά και ο Μπουχαλάκης για το κέντρο, όπως και οι Αγκιμπού Καμαρά. Επίσης για εξτρέμ υπάρχει και ο Βρουσάι. Οι παίκτες είναι 21 άρα μπορεί να κοπεί ένας. Ο Μίτσελ φαίνεται πως θα πάει σε 4-2-3-1 με τον ΟΦΗ παρά σε ένα 4-3-3 ή 4-4-2.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Αγκιμπού Καμαρά, Άβιλα, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Ινμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μαρσέλο, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Γκάρι Ροντρίγκες, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Ουί Τζο Χουάνγκ, Βαλμπουενά, Βρουσάι και Βρσάλικο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα