Ολυμπιακός: Με προβλήματα ετοιμότητας οι Σαμασέκου και Κούντε

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Με προβλήματα ετοιμότητας οι Σαμασέκου και Κούντε

bet365

Οι δύο Αφρικανοί αντιμετωπίζουν ζητήματα ετοιμότητας και κρίθηκε σκόπιμο να προστατευθούν για το ματς του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ.

Ο Μίτσελ έβγαλε αποστολή για το ΟΦΗ - Ολυμπιακός ουσιαστικά με έναν κλασικό στόπερ, τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Ο Ολυμπιακός βέβαια αυτήν την περίοδο δεν έχει αφήσει για τα καλά πίσω του όλους τους τραυματισμούς του.

Από τους παίκτες που τέθηκαν εκτός οι Σαμασέκου και Κούντε είχαν θέματα ετοιμότητας (ο Κούντε έβγαλε ορισμένες ενοχλήσεις) και προτιμήθηκε να προστατευθούν. Στην αποστολή του Ολυμπιακού ως προς τους αμυντικούς υπάρχει ένας στόπερ, ο Σωκράτης, δύο αριστερά μπακ, οι Ρέαμπτσιουκ και Μαρσέλο και δύο δεξιά, ο Άβιλα και ο Βρσάλικο.

Καθαρό εξάρι είναι μόνο ο Εμβιλά από τους παίκτες της αποστολής. Σε αυτή τη θέση μπορούν να παίξουν και οι Μπουχαλάκης και Ίνμπομ Χουάνγκ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα