Ολυμπιακός: Παίκτες που αποδοκιμάστηκαν από τον κόσμο και μετά βρέθηκαν σε άλλη ομάδα (vids)

Ολυμπιακός: Παίκτες που αποδοκιμάστηκαν από τον κόσμο και μετά βρέθηκαν σε άλλη ομάδα (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Παίκτες που αποδοκιμάστηκαν από τον κόσμο και μετά βρέθηκαν σε άλλη ομάδα (vids)

bet365

Με αφορμή την περίπτωση του Σισέ στο πρόσφατο παρελθόν στον Ολυμπιακό υπάρχουν παίκτες που δεν τους σήκωνε το... κλίμα από την εξέδρα και άλλαξαν ομάδα.

Στα τόσα χρόνια που ο Ολυμπιακός ως Οργανισμός μετέχει σε ελληνικές και ευρωπαϊκές διοργανώσεις έχουν περάσει πάρα πολλοί παίκτες. Προφανώς και δεν έχουν... κουμπώσει όλοι ή δεν υπήρξε η ανάλογη / κατάλληλη χημεία.

Με αφορμή το θέμα του Παπέ Σισέ που αποδοκιμάστηκε από την εξέδρα και υπήρχε το ενδεχόμενο ακόμα και να συζητηθεί η αποχώρησή του τον Γενάρη, στο πρόσφατο παρελθόν υπάρχουν ποδοσφαιριστές στον σύλλογο που τα... άκουσαν από την κερκίδα και μετά αποχώρησαν. Εννοείται όχι αμέσως αλλά μέσα στην ίδια σεζόν. Βέβαια για τον Σισέ θα πρέπει να σημειωθεί πως το απόγευμα της Παρασκευής ζήτησε συγγνώμη.

Τρία τέτοια... φρέσκια παραδείγματα είναι των Χένρι Ονιεκούρου, Μαντί Καμαρά και λίγο πιο παλιά του Γιασίν Μεριά. Ο Νιγηριανός διεθνής εξτρέμ είχε αποδοκιμαστεί στην αλλαγή του στο παιχνίδι με την Αταλάντα. Δεν αντέδρασε, δεν έκανε δηλαδή κάτι προς τον κόσμο αλλά η συνέχεια ήταν γνωστή και πλέον αγωνίζεται στην Τουρκία.

Ο Μαντί Καμαρά είχε αποδοκιμαστεί από τον κόσμο στην αλλαγή του με τον Βαλμπουενά στο ματς με τη Σλόβαν (όπως ο Σισέ αποδοκιμάστηκε στην αλλαγή του με τον Βαλμπουενά). Ως γνωστόν πήγε ως δανεικός στη Ρόμα.

Ο Γιασίν Μεριά ουσιαστικά... στιγματίστηκε και μπήκε στο στόχαστρο του κόσμου από εκείνο το σοβαρό του λάθος με την Τότεναμ. Έκτοτε άλλαξε πάνω από μία ομάδες. Ο 29χρονος σήμερα Μεριά είναι πλέον ξανά στην πατρίδα του, την Τυνησία, όπου παίζει με την Εσπεράνς.

Προφανώς και η περίπτωση του Σεμέδο δεν είναι ανάλογη των παραπάνω παικτών διότι ο Πορτογάλος είχε και αρκετά εξωαγωνιστικά θέματα κατά την παρουσία του στην Ελλάδα. Πλέον μένει να φανεί εάν και ο Παπέ Σισέ βρεθεί στον ίδιο... δρόμο με τους προαναφερθέντες, έχοντας αποδοκιμαστεί στην αλλαγή του στο Ολυμπιακός - Καραμπάγκ και έχοντας αντιδράσει έντονα αλλά και έχοντας δείξει μεταμέλεια μετά.

  • Ο Γιασίν Μεριά στον Ολυμπιακό είχε 44 ματς με 1 γκολ και 1 ασίστ
  • Ο Σισέ στον Ολυμπιακό έχει 144 ματς με 16 γκολ και 2 ασίστ
  • Ο Μαντί Καμαρά στον Ολυμπιακό είχε 181 ματς με 19 γκολ και 13 ασίστ
@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα