ΟΦΗ: Απρόοπτο με Πασαλίδη, «πρώτη» για Ντζου κόντρα στον Ολυμπιακό

Newsroom
ΟΦΗ: Απρόοπτο με Πασαλίδη, «πρώτη» για Ντζου κόντρα στον Ολυμπιακό

bet365

Ο Μεσάκ Ντζου συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά σε αποστολή του ΟΦΗ για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Χτύπησε στην τελευταία προπόνηση και χάνει το ματς ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης.

Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό, με τον Ντζου να μπαίνει για πρώτη φορά στην αποστολή των Κρητικών.

Από αυτήν έμεινε εκτός την τελευταία στιγμή ο Πασαλίδης, ο οποίος στην τελευταία προπόνηση συγκρούστηκε στο κεφάλι με τον Καμάου, έκανε ράμματα και χάνει το παιχνίδι με τους ερυθρόλευκους. Όπως αναμενόταν, εκτός έμεινε και ο Μπουζούκης, όπως και οι Τσιλιανίδης και Νέιρα που συνέχισαν και αυτοί το πρόγραμμα αποκατάστασης.

Εκτός από τους παραπάνω, στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκε ο επίσης τραυματίας, Γρίβας και οι Σωτηρίου, Σηφάκης, Καμάου, Αποστολάκης και Θεοδοσουλάκης.

Στις επιλογές του Νίκου Νιόπλια για την αυριανή αναμέτρηση βρίσκονται οι: Stevens, Μανδάς, Μαρινάκης, Larsson, Μπαλογιάννης, Thorarinsson, Βούρος, Yohou, Διαμαντής, Γιαννούλης, Mellado, Diousse, Perea, Στάικος, Bifouma, Toral, Dicko, Guerrero, Durmishaj, Dju.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα