G-Betting με γκολ στο Αγρίνιο και προβάδισμα Ιωνικού

G-Betting
G-Betting με γκολ στο Αγρίνιο και προβάδισμα Ιωνικού
Οι προβλέψεις της σημερινής G-Betting για τα δύο πρώτα παιχνίδια της SuperLeague.

Με δύο αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της 7ης αγωνιστικής της Super League, η οποία θα χωριστεί σε τρία μέρη, με το κυρίως... πιάτο να είναι για αύριο, όταν και θα γίνουν συνολικά 4 παιχνίδια.

Το πρώτο (17:00) είναι αυτό στο Αγρίνιο που συγκεντρώνει και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, καθώς διασταυρώνουν τα... ξίφη τους, δύο ομάδες της περιφέρειας που έχουν εξαιρετικό ξεκίνημα στην σεζόν. Από τη μία είναι ο εντυπωσιακός Παναιτωλικός του Γιάννη Αναστασίου, ο οποίος προέρχεται από το επιβλητικό 4-1 επί του ΠΑΣ Γιάννινα εκτός έδρας και από την άλλη ο Βόλος που επιβλήθηκε με 2-0 επί του Άρη.

Οι γηπεδούχοι δεν θα έχουν στην διάθεσή τους, ούτε τον Ανέστη, ούτε τον Στεργιάκη, ενώ από την πλευρά του ο Κώστας Μπράτσος, εκτός από τους Νοκέρτ και Σταμένκοβιτς, δεν υπολογίζει ούτε τον Άλχο.

1

Στο παιχνίδι αυτό θα επιλέξουμε να σκοράρουν και οι δύο ομάδες που δίνει 2.01 στη Novibet.

Δύο ώρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 19:00, ο Ιωνικός που έχασε 4-1 από την ΑΕΚ, την Δευτέρα, υποδέχεται την Λαμία που κέρδισε τον Λεβαδειακό, σε ένα ματς όπου η νίκη είναι μονόδρομος για τους Νικαιώτες, προκειμένου να ξεκολήσουν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Ο Δημήτρης Σπανός είδε τον Άοσμαν να επιστρέφει, ενώ αντίθετα δεν έχει διαθέσιμο τόσο τον Μασάς, όσο και τον Τσιγκρίνσκι. Από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι έχουν τον Ρόμανιτς για πρώτη φορά στην αποστολή, όχι όμως και τους Νούνιες, Τζανετόπουλο, Μπάμπη, Καραμάνο, Γκέντσογλου και Τσούκαλο.

2

Στο παιχνίδι αυτό θα επιλέξουμε τη νίκη του Ιωνικού που δίνει 2.32 στην Stoiximan.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα