Άρης: Παρουσία Καρυπίδη η προπόνηση και τετ α τετ με Πάρντιου

Άρης: Παρουσία Καρυπίδη η προπόνηση και τετ α τετ με Πάρντιου

Newsroom
Άρης: Παρουσία Καρυπίδη η προπόνηση και τετ α τετ με Πάρντιου

bet365

Ο Θόδωρος Καρυπίδης παρακολούθησε την προπόνηση του Άρη στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου και είχε σύντομη συνομιλία με τον Άλαν Πάρντιου.

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη επέστρεψαν στις προπονήσεις έπειτα από το ρεπό της Πέμπτης (6/10) και η σημερινή προπόνηση έγινε υπό το βλέμμα του Θόδωρου Καρυπίδη. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης είχε μάλιστα σύντομο τετ α τετ με τον Άλαν Πάρντιου όπου συζήτησαν τόσο για την κατάσταση της ομάδας και κυρίως του νεοφερμένου Πίτερ Ετέμπο. Ο Νιγηριανός έδειξε αρκετά καλά στοιχεία όπως και ότι χρειάζεται να δουλέψει στον τομέα της φυσικής κατάστασης, γεγονός το οποίο είναι λογικό αν συνυπολογιστεί το ότι δεν συμμετείχε σε προετοιμασία ομάδας αλλά ακολουθούσε ατομικό πρόγραμμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα