Άρης: Η πρώτη εικόνα του Ετέμπο είναι ενθαρρυντική

Άρης: Η πρώτη εικόνα του Ετέμπο είναι ενθαρρυντική

Άρης: Η πρώτη εικόνα του Ετέμπο είναι ενθαρρυντική

bet365

Στην πρώτη προπόνησή του με τον Άρη ο Πίτερ Ετέμπο έδειξε ότι έχει την προσωπικότητα για να ηγηθεί στον άξονα της μεσαίας γραμμής κι εκτός απροόπτου θα είναι στην αποστολή για τον αγώνα (9/10, 21:15) με την ΑΕΚ στο «Κλ. Βικελίδης».

Η τελική απόφαση θα παρθεί στη διάρκεια της εβδομάδας και αναλόγως της αγωνιστικής εικόνας του, ωστόσο, οι πρώτες εντυπώσεις είναι ενθαρρυντικές. Αυτές αύξησαν τις πιθανότητες συμμετοχής του στην αποστολή της ομάδας για το σπουδαίο παιχνίδι της Κυριακής, σε συνδυασμό ασφαλώς με την αναγκαιότητα ενίσχυσης στον άξονα της μεσαίας γραμμής όπως αυτή διατυπώθηκε από τον ίδιο τον Άλαν Πάρντιου. Κυρίως όμως, ο Πίτερ Ετέμπο επιβεβαίωσε γιατί ο προπονητής του αναφέρθηκε σ’ αυτόν μετά τον αγώνα στον Βόλο.

Στη σημερινή (5/10) πρώτη προπόνησή του, η εικόνα του Νιγηριανού ήταν καλύτερη του αναμενομένου υπό την έννοια ότι έδειξε έτοιμος να μπει στο πετσί του ρόλο του. Προφανώς θα χρειαστεί να δουλέψει για να φτάσει στον βαθμό που θέλει στον τομέα της φυσικής και αγωνιστικής κατάστασης, έχει όμως τα στοιχεία που χρειάζεται ο Άρης στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Από την ηγετική προσωπικότητα και τον έλεγχο του χώρου έως τις κατευθυντήριες γραμμές στους συμπαίκτες του.

Το εξίσου θετικό στην περίπτωση του 26χρονου μέσου είναι ότι έχει χρησιμοποιηθεί στην καριέρα του τόσο ως «κόφτης» όσο και ως εσωτερικός μέσος, γεγονός το οποίο σημαίνει ότι μπορεί να συνυπάρξει με τους υπόλοιπους κεντρικούς χαφ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα