Γκατσίνοβιτς: Δέχθηκε συγχαρητήρια από τους Αϊτόρ και Σάρλια για την εμφάνισή του

Newsroom
Γκατσίνοβιτς: Δέχθηκε συγχαρητήρια από τους Αϊτόρ και Σάρλια για την εμφάνισή του

bet365

Μπορεί ο Γκατσίνοβιτς να είναι πλέον παίκτης της ΑΕΚ, αλλά οι σχέσεις που δημιούργησε με τους παίκτες του Παναθηναϊκού το εξάμηνο που έπαιξε εκεί κρατούν ακόμη.

Μπορεί η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός να είναι μεταξύ των ομάδων που διεκδικούν το φετινό πρωτάθλημα, όμως η αντιπαλότητα μεταξύ των παικτών μένει μόνο εντός των αγωνιστικών γραμμών.

Η εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησε χθες (03/10) ο Γκατσίνοβιτς στον αγώνα της ΑΕΚ με τον Ιωνικό όπου σκόραρε δύο φορές και μάλιστα σημείωσε και το πρώτο τέρμα στην ιστορία της «OPAP Arena», αναδεικνυόμενος παράλληλα και MVP της αναμέτρησης, έφερε την αναγνώριση από τους πρώην συμπαίκτες του.

Ο Σέρβος μέσος της ΑΕΚ πόσταρε στο Instagram του μία φωτογραφία που πανηγυρίζει σχολιάζοντας τόσο την ομαδική απόδοση όσο και την ατομική του:

«Τρομερή ομαδική εμφάνιση. Χαρούμενος που έγινα μέρος της ιστορίας της ΑΕΚ και σκόραρα το πρώτο γκολ στο νέο γήπεδο»

Κάτω από την ανάρτηση αυτή έσπευσαν να σχολιάσουν οι πρώην συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό Αϊτόρ, Σάρλια, Μακέντα και Χατζηθεοδωρίδης δίνοντας ουσιαστικά συγχαρητήρια για την απόδοση, αλλά και το κατόρθωμα του συμπαίκτη τους.

gacinovic

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα