Ετέμπο: «Αν θέλει ο κόουτς, παίζω και κόντρα στην ΑΕΚ»

Ετέμπο: «Αν θέλει ο κόουτς, παίζω και κόντρα στην ΑΕΚ»

Ετέμπο: «Αν θέλει ο κόουτς, παίζω και κόντρα στην ΑΕΚ»

bet365

Ο Πίτερ Ετέμπο έφτασε στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη και δήλωσε διατεθειμένος να παίξει ακόμη και την Κυριακή (9/10) απέναντι στην ΑΕΚ, εφόσον του το ζητήσει ο Άλαν Πάρντιου.

Ο 26χρονος Νιγηριανός μέσος αποτελεί την τελευταία προσθήκη του Άρη στον άξονα της μεσαίας γραμμής και παρότι πέρασε διάστημα τεσσάρων μηνών από τον τελευταίο επίσημο αγώνα, δήλωσε έτοιμος να παίξει άμεσα. «Μπορεί να πέρασε καιρός από το τελευταίο επίσημο παιχνίδι μου αλλά όλο αυτό το διάστημα δούλεψα πολύ σκληρά για να είμαι έτοιμος κι εφόσον μου το ζητήσει ο προπονητής, μπορώ να παίξω και στο επόμενο παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ», είπε.

Ο Πίτερ Ετέμπο δεν έκρυψε την ανυπομονησία του για τη συνεργασία του με τον Άλαν Πάρντιου. «Ασφαλώς και γνωρίζω τον προπονητή καθώς ήταν αντίπαλός μου στα χρόνια μου στην Αγγλία. Ανυπομονώ γι’ αυτή τη συνεργασία και πιστεύω ότι θα πάει καλά», είπε και ρωτήθηκε για τις πληροφορίες που συνέλεξε για τον Άρη. «Καταρχήν είμαι χαρούμενος που είμαι στον Άρη. Είναι μια νέα σελίδα στην καριέρα μου κι αυτό που έχει σημασία είναι να μπω στην οικογένεια, να γίνω μέλος της ομάδας και να τη βοηθήσω στους τομείς που χρειάζεται. Δεν ήταν απαραίτητο να μαζέψω πληροφορίες για τον Άρη γιατί ξέρω ποια είναι η ομάδα. Μ’ ενδιαφέρει να μπω σ’ αυτή, να δώσω όλες τις δυνάμεις μου και να πετύχω».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα