Η ΠΑΕ Άρης προχώρησε σε σημαντικές μειώσεις στις τιμές των εισιτηρίων ενόψει ΑΕΚ

Η ΠΑΕ Άρης προχώρησε σε σημαντικές μειώσεις στις τιμές των εισιτηρίων ενόψει ΑΕΚ

Newsroom
Η ΠΑΕ Άρης προχώρησε σε σημαντικές μειώσεις στις τιμές των εισιτηρίων ενόψει ΑΕΚ

bet365

Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων του αγώνα (9/10, 21:15) με την ΑΕΚ προχωρώντας σε σημαντικές μειώσεις των τιμών.

Η εικόνα ενός ασφυκτικά γεμάτου «Κλ. Βικελίδης» είναι ο προφανής στόχος των «κίτρινων» την κομβική αναμέτρηση της Κυριακής απέναντι στην ΑΕΚ, όπως εξίσου ολοφάνερη είναι η ανάγκη συμπαράστασης στην ομάδα έπειτα από το αρνητικό αποτέλεσμα στον Βόλο. Αν κανείς συγκρίνει τις τιμές των εισιτηρίων στον αγώνα με τον Ολυμπιακό σε σχέση με τις αντίστοιχες της αναμέτρησης με την ΑΕΚ θα διαπιστώσει ότι αποφασίστηκε μείωση της τάξεως του 40% στη θύρα 2 όπου η τιμή του εισιτηρίου προσαρμόστηκε σ’ αυτή των θυρών 1, 3, 4 και 5 και κοστίζει 15 ευρώ.

Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για την τιμή του εισιτηρίου στη θύρα 9 (20 ευρώ) ενώ φτάνει το 50% στη θύρα 7 όπου από τα 40 ευρώ που κόστιζε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, η τιμή αγοράς του στο παιχνίδι με την ΑΕΚ ορίστηκε στα 20 ευρώ. Το παιδικό εισιτήριο ορίστηκε στα 5 ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα