Παναθηναϊκός: Ασίστ - «διαβήτης» 54 μέτρων μοίρασε ο Ρουμπέν Πέρεθ στον Αϊτόρ!

Newsroom
Παναθηναϊκός: Ασίστ - «διαβήτης» 54 μέτρων μοίρασε ο Ρουμπέν Πέρεθ στον Αϊτόρ!

bet365

Σπάναις ομορφιάς και εξαιρετικής δυσκολίας ήταν η ασίστ του Ρουμπέν Πέρεθ στον συμπατριώτη του, Αϊτόρ, στη φάση της ισοφάρισης του Παναθηναϊκού στην Τούμπα.

Πιέστηκε πάρα πολύ από τους μέσους του ΠΑΟΚ, ήταν περιορισμένος και έκανε δυο - τρία λάθη στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο β΄μέρος ο Ρουμπέν Πέρεθ ήταν καταπληκτικός στη νίκη του Παναθηναϊκού με 2-1 επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Αποκορύφωμα η εκπληκτική ασίστ του στον Αϊτόρ για την καθοριστική στιγμή της ισοφάρισης του Παναθηναϊκού σε 1-1, όταν ο Ισπανός εξτρέμ ξεπέρασε με ντρίμπλα τον Κοτάρσκι και σκόραρε σε κενό τέρμα. Η ασίστ του 33χρονου Ισπανού «εγκέφαλου» του Τριφυλλιού μετρήθηκε ψηφιακά από τη Nova στα 54 μέτρα!

Παρόμοια, αλλά όχι τόσο μεγάλης απόστασης ήταν και η ασίστ που είχε μοιράσει ο Ρουμπέν Πέρεθ στον Παλάσιος για το πρώτο γκολ του Τριφυλλιού εναντίον του ΟΦΗ, στη νίκη του με 2-0 στο Ηράκλειο.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα