Παναθηναϊκός: Έξι γκολ σε έξι ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Αϊτόρ!

Newsroom
Παναθηναϊκός: Έξι γκολ σε έξι ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Αϊτόρ!

bet365

Την τρομερή παράδοσή του να βρίσκει δίχτυα κόντρα στον ΠΑΟΚ συνέχισε ο Αϊτόρ στην Τούμπα, μετρώντας επτά γκολ στις έξι αγωνιστικές της φετινής Super League.

Με δύο προσωπικά του γκολ στο δεύτερο ημίχρονο στην Τούμπα, ο Αϊτόρ έβαλε μπροστά στο σκορ τον Παναθηναϊκό κόντρα στον ΠΑΟΚ ανατρέποντας το 1-0 του Ολιβέιρα.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού έδωσε συνέχεια στο φοβερό σερί που «τρέχει» απέναντι στον ΠΑΟΚ καθώς με τα δύο αυτά τέρματα ο Αϊτόρ έφτασε τα έξι γκολ εις βάρος του «Δικεφάλου του Βορρά» σε έξι παιχνίδια!

Μιλάμε άλλωστε για τον πιο φορμαρισμένο παίκτη του τριφυλλιού από το ξεκίνημα της σεζόν, με τον Αϊτόρ να μετράει επτά γκολ σε έξι ματς της φετινής Super League.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα