Άρης: Εκνευρισμός για τις αποφάσεις του Βεργέτη

Άρης: Εκνευρισμός για τις αποφάσεις του Βεργέτη

Άρης: Εκνευρισμός για τις αποφάσεις του Βεργέτη

bet365

Πέραν της αναγνώρισης των ατομικών λαθών που κόστισαν την ήττα στο Πανθεσσαλικό από τον Βόλο, στον Άρη επικρατεί εκνευρισμός για τις αποφάσεις του Χρήστου Βεργέτη στο δεύτερο παιχνίδι του τελευταίου στην Superleague.

Οι «κίτρινοι» δεν τα έχουν μόνο με τον νεαρό διαιτητή αλλά και με τον Κουμπαράκη ο οποίος ήταν στο VAR. Ειδικά στη φάση του 13ου λεπτού με τη σκαριά του Ουές στον Σαλέμ Εμπακατά υποστηρίζουν ότι ο αμυντικός του Βόλου θα έπρεπε να είχε αντικρύσει την κόκκινη κάρτα αλλά τιμωρήθηκε με κίτρινη και φυσικά παρέμεινε στο παιχνίδι. Εκτιμούν ότι η φάση ήταν τόσο ξεκάθαρη και ο Κουμπαράκης θα έπρεπε να είχε παρεμβει.

Παράλληλα, στέκονται στη φάση της κίτρινης κάρτας που είδε ο Μπαριέντος για το μαρκάρισμα – με τα δύο πόδια, όπως υποστηρίζουν – στον Νταμπό στο 37ο λεπτό του αγώνα. Αυτές οι δύο φάσεις είναι οι πιο σημαντικές από τα παράπονα των ανθρώπων του Άρη οι οποίοι περιμένουν τη βαθμολογία των διαιτητών του αγώνα στο Πανθεσσαλικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα