Πίρινεν: «Στόχος η εξάδα, να συνεχίσουμε ταπεινά»

Πίρινεν: «Στόχος η εξάδα, να συνεχίσουμε ταπεινά»

Newsroom
 Πίρινεν: «Στόχος η εξάδα, να συνεχίσουμε ταπεινά»

bet365

Ο Πίρινεν δεν έκρυψε πως στο Βόλο έχουν υψηλές βλέψεις, όμως τόνισε πως όλοι στο Πανθεσσαλικό παραμένουν προσγειωμένοι.

Με σκορ 2-0 επικράτησε χθες (2/10) ο Βόλος του Αρη και ο Ζούχα Πίρινεν δεν έκρυψε πως στόχος όλων στο Πανθεσαλικό είναι να μπουν στα play offs. «Είναι μία μεγάλη νίκη, όλοι είδαν ότι παλέψαμε, βγάλαμε χαρακτήρα και αξίζαμε να κερδίσουμε. Στόχος μας είναι η εξάδα, σαν αουτσάιντερ μπορούμε να κερδίσουμε μεγαλύτερες ομάδες, χρειάζεται να συνεχίσουμε ταπεινά και να δουλέψουμε σκληρά», σχολίασε αρχικά στην Cosmote TV.

Μετά ο Φιλανδός αμυντικός είπε ότι «παίξαμε ομαδικά, αν παίζουμε ατομικά δεν μπορούμε να κερδίσουμε, δεν σκεφτήκαμε καθόλου τους εαυτούς μας, γίναμε συμπαγείς και ανταποκριθήκαμε στην πίεση του Αρη με παίκτη λιγότερο».

Κλείνοντας αναφέρθηκε και στο επόμενο παιχνίδι της ομάδας που είναι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. «Δεν θα είναι εύκολο, θα πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να πάμε στο Αγρίνιο για να πάρουμε μία ακόμη νίκη».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα