Κουέστα: «Να αντιδράσουμε σαν ομάδα και με σωστή νοοτροπία»

Κουέστα: «Να αντιδράσουμε σαν ομάδα και με σωστή νοοτροπία»

Newsroom
Κουέστα: «Να αντιδράσουμε σαν ομάδα και με σωστή νοοτροπία»

bet365

Ο Χουλιάν Κουέστα δεν έκρυψε τη απογοήτευσή του από την ήττα της ομάδας του στον Βόλο τονίζοντας ότι ο Άρης πλήρωσε τα λάθη που έκανε στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας του Άρη δεν κατάφερε να «κρύψει» τα λάθη των συμπαικτών του και μιλώντας στην COSMOTE TV μετά την ήττα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο είπε ότι… «είμαι απογοητευμένος γιατί είχαμε τις ευκαιρίες για να σκοράρουμε αλλά μετά από αυτές, κάναμε λάθη κι αυτά πληρώσαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να επιστρέψουμε στο παιχνίδι, είχαμε και πάλι ευκαιρίες αλλά δεν αξιοποιήσαμε καμία από αυτές. Ξέρουμε ότι απογοητεύσαμε πολύ κόσμο αλλά είναι αναγκαίο να κοιτάξουμε μπροστά και τον αγώνα με την ΑΕΚ. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να σταθούμε περισσότερο σ’ αυτή την ήττα αλλά να δείξουμε τη σωστή νοοτροπία μας και να κοιτάξουμε το μέλλον».

Ο Χουλιάν Κουέστα δήλωσε την πίστη του στις ικανότητες της ομάδας. «Συνεχίζω να πιστεύω στις δυνατότητες της ομάδας και θα πρέπει να αντιδράσουμε σαν ομάδα επιδεικνύοντας τη σωστή νοοτροπία», είπε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα