Ιωνικός: Πρώτη για Τσιμπσάχ, Σάκιτς και Σεμπά κόντρα στην ΑΕΚ

Newsroom
Ιωνικός: Πρώτη για Τσιμπσάχ, Σάκιτς και Σεμπά κόντρα στην ΑΕΚ

bet365

Στην αποστολή για το παιχνίδι με την ΑΕΚ βρίσκονται οι Τσιμπσάχ, Σάκιτς και Σεμπά που αποκτήθηκαν τα τελευταία 24ωρα της μεταγραφικής περιόδου.

Ο Ιωνικός θα γίνει η πρώτη ομάδα που θα φιλοξενηθεί στην «OPAP Arena» και το σύνολο του Δημήτρη Σπανού ψάχνει το πρώτο τρίποντο στη σεζόν στη Superleague κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο Έλληνας προπονητής έκανε γνωστή την αποστολή για το παιχνίδι με την Ένωση και συμπεριέλαβε κανονικά τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας.

Συγκεκριμένα, τόσο ο Ραμόν Τσιμπσάχ όσο και οι Εμάνουελ Σάκιτς με τον Σεμπά βρίσκονται για πρώτη φορά στην αποστολή των Νικαιωτών.

Από την άλλη εκτός έχουν μείνει Άοσμαν και Τσιγκρίνσκι (αμφότεροι λόγω τραυματισμού) αλλά και ο Ούγκο Σόουζα που αντιμετωπίζει πρόβλημα με το δελτίο του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την προετοιμασία του για το εκτός έδρας παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής της Super League με την ΑΕΚ στην «OPAP Arena» (03/10, 20:00) ολοκλήρωσε με προπόνηση σήμερα ο ο Ιωνικός.

Μετά το τέλος της, ο Δημήτρης Σπανός ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην αποστολή:

Αρμάντο Περλέσι, Λευτέρης Χουτεσιώτης, Κώστας Τσιριγώτης, Φαμπιάν Αντούνες, Γιώργος Βαλεριάνος, Γιώργος Σερβιλάκης, Γιώργος Μύγας, λεξίς Ρομαό, Φεντερίκο Μίλο, Εμάνουελ Σάκιτς, Ραμάν Τσίμπσαχ, Ζινεντίν Μασάς, Χαβιέρ Μεντόσα, Μαξιμιλιάνο Λοβέρα, Μπαντιουγκού Φαντιγκά, Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας, Ρέτζις Οφόσου, Νίκος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοκκίνης, Χρήστος Ελευθεριάδης, Σεμπά, Βασίλης Μάντζης.

*Όλα τα τεστ κορωνοϊού που διενεργήθηκαν στο ποδοσφαιρικό τμήμα, ήταν αρνητικά

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα