Ολυμπιακός: Τραυματίστηκε ο Ελ Αραμπί, χάνει Καραμπάγκ και ΟΦΗ

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Τραυματίστηκε ο Ελ Αραμπί, χάνει Καραμπάγκ και ΟΦΗ

bet365

Όλα δείχνουν πως ο Μίτσελ θα στερηθεί τις υπηρέσειες του Γιουσέφ Ελ Αραμπί για τα παιχνίδια με Καραμπάγκ και ΟΦΗ, καθώς ο Μαροκινός αποκόμισε τραυματισμό από το ματς με τον Ατρόμητο.

Μπορεί ο Ολυμπιακός να επέστρεψε στις νίκες μετά την επικράτηση επί του Ατρομήτου (2-0) αλλά ο Μίτσελ έχει ένα αρκετά σοβαρό πλήγμα για τα ερχόμενα ματς.

Συγκεκριμένα ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί υπέστη διάταση έσω πλαγίου δεξιού γόνατος και η πρώτη εκτίμηση κάνει λόγο πως ο Μαροκινός φορ θα χάσει τα παιχνίδια με τον Καραμπάγκ αλλά και τον ΟΦΗ. Αύριο Δευτέρα (03/10) θα υποβληθεί σε πλήρη απεικονιστικό έλεγχο για να φανεί το πόσο θα μείνει εκτός.

Η αλλαγή του στο ημίχρονο με την ομάδα του Περιστερίου μεταφράστηκε αρχικά πως γίνεται για διατήρηση δυνάμεων ενόψει του αγώνα με τους Αζέρους αλλά τελικά ο έμπειρος επιθετικός αποκόμισε τραυματισμό. Είχε δηλαδή πρόβλημα και έτσι ζήτησε αλλαγή.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα