Νάσμπεργκ: «Είμαι έτοιμος να τα δώσω όλα με τον Παναθηναϊκό»

Νάσμπεργκ: «Είμαι έτοιμος να τα δώσω όλα με τον Παναθηναϊκό»

Newsroom
Νάσμπεργκ: «Είμαι έτοιμος να τα δώσω όλα με τον Παναθηναϊκό»

bet365

Ο Ιβάν Νάσμπεργκ, που ενδέχεται να κάνει το ντεμπούτο του στο αποψινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, μίλησε για το μεγάλο παίχνιδι δηλώνοντας έτοιμος.

Ο 26χρονος Νορβηγός κεντρικός αμυντικός μίλησε στην κάμερα της NOVA πριν από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα (02/10-21:30) τονίζοντας πως είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του, αν επιλεχθεί από τον προπονητή του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιβάν Νάσμπεργκ:

«Περιμένω ένα σκληρό παιχνίδι, με μονομαχίες, με ένταση και είναι κάτι που ανυπομονώ να ζήσω».

Για το τι περιμένει στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό:

«Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από ένα σερί πέντε νικών, αλλά εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι τη δουλειά μας, να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο».

Για το ότι αναμένεται να είναι το γήπεδο γεμάτο:

«Θα είναι τέλεια, η ατμόσφαιρα που κάθε ποδοσφαιριστής ονειρεύεται. Θα δώσει ενέργεια και αυτό το κάτι παραπάνω για να διαχειριστούμε το παιχνίδι, το περιμένω να ζήσω στο έπακρο».

Για το αν τον βοήθησε η διακοπή για τον τραυματισμό του:

«Χρειάζεται χρόνος για προσαρμογή, έχω πια δύο μήνες, ήταν σημαντικές αυτές οι 15 μέρες, μου έδωσαν αυτοπεποίθηση. Δουλέψαμε καλά και είμαι έτοιμος να τα δώσω όλα στο παιχνίδι που ακολουθεί».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα